.Forza Atalanta, убедливо најсимпатичен тим од ова што остана.
Хаха единствен неутрален гледач ќе бидиш ти шо ќе навиваш за Псж во тој дуел, ти и Ванда нема трети.
Да цркнат дај боже..16-0 да изгубат од ПСЖ.
Баерн ќе ги отвори како стоби флипс Барса со ова понашање кое го имаат на терен, од сега свеќа пали им за среќа и здравје на твоитеФрка ќе биде до крај. Со новиот систем со еден натпревар ќе има чудни резултати и изненадувања. Со ждрепката стварно се отвори добра шанса за екипи како Атлетико или ПСЖ да освојат. Мада и јас мислам дека ПСЖ може многу да ги кошта тоа што им се прекина лигата и од март немаат играно. Баш па што играат со Аталанта кои ем се зезната екипа ем се во јака форма. Јуве - Сити (ако поминат) ќе биде прејако 1/4 финале. Барса не можеше да добие потежок противник од Баерн. Искрено ако се играа два меча мислам мали ќе беа шансите. Вака во еден меч се може да биде. Една добра партија на Меси и ќе се пакуваат Баварците.
Оваков коментар чекав од тебе.
Да цркнат дај боже..16-0 да изгубат од ПСЖ.
Ако Реал испадне, а 99.99% ќе испадне, втор тим што сакам да освои се ПСЖ.Хаха единствен неутрален гледач ќе бидиш ти шо ќе навиваш за Псж во тој дуел, ти и Ванда нема трети![]()
Реал, ПСЖ..Ако Реал испадне, а 99.99% ќе испадне, втор тим што сакам да освои се ПСЖ.
Не гледам што има лошо во тоа.
Уште повеќе ќе те повреди следното..Реал, ПСЖ..
За три години оби у дрес од Њукасл, пие милкшејк со шеици.
Шо знам, мене ми се препотентни играчите од Псж, не ги симпатизирам многу.Ако Реал испадне, а 99.99% ќе испадне, втор тим што сакам да освои се ПСЖ.
Не гледам што има лошо во тоа.
Остај го човекот, си има трауми од Аталанта.
Е тука си во право... Можеме ние да ја упрскаме и против Наполи. Махери сме за тоа последните години. Против Баерн е обратно. Може да ни одговара да сме аутсајдери и сите да не отпишуваат.Баерн ќе ги отвори како стоби флипс Барса со ова понашање кое го имаат на терен, од сега свеќа пали им за среќа и здравје на твоите
Ако воопшто го пројдат Наполи![]()
Исто и ние, ги победивме два пати Ливерпул ама баш Атлетико ствар ќе биди ако не испаднат Лајпциг и тоа без ТимоЕ тука си во право... Можеме ние да ја упрскаме и против Наполи. Махери сме за тоа последните години. Против Баерн е обратно. Може да ни одговара да сме аутсајдери и сите да не отпишуваат.![]()
Зш си ми го препишал постот брт?Нема ни да освои.
Дај боже глата да ви ја дупнатИсто и ние, ги победивме два пати Ливерпул ама баш Атлетико ствар ќе биди ако не испаднат Лајпциг и тоа без Тимо
Инаку сакам да го видам Баерн со појака екипа, во Бундес сомелија се ама не ми е мерило таа лига.