Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Измишљотина непоткрепена со факти и мислење базирано на муабет што си го прочитала на форумов.
6ти клуб по плати, повеќе од нив за плати даваат Сити, Утд, Ливерпул, Челзи па Арсенал (редоследот ти е тој).
Добро, можеби се 6-ти клуб по плати ама исто така мора да се земи и фактот дека пример еден Нејмар зема плата колку пола екипа на Тотенхем заедно :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро, можеби се 6-ти клуб по плати ама исто така мора да се земи и фактот дека пример еден Нејмар зема плата колку пола екипа на Тотенхем заедно :)
Не можеби, него се.

Нејмар не зима плата колку половина екипа на Тотнем. Провери, прогуглај пред да напишеш нешто, не збори на памет.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Не можеби, него се.

Нејмар не зима плата колку половина екипа на Тотнем. Провери, прогуглај пред да напишеш нешто, не збори на памет.
Мислам дека 36 милки лапа Неј во Парис, Тотенхем околу 80 милиони цел тим, приближно пола

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислам дека 36 милки лапа Неј во Парис, Тотенхем околу 80 милиони цел тим, приближно пола
Израчунај Нејмар колку милиони зема во денари и споредби со тоа колку милиони фунти плаќаат Тотнем за плати и разликата ќе биде уште поголема.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Бар за Челзи пола од овие или не се точни, или не се апдејтирани.
И кај Тотенхем отворив, нема шанси Ндомбеле да зима исто колку Кејн.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
И јас на оваа страна се базирав, не знам колку се точни информациите.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Озил 18,2 милиони по сезона:shook::shook::shook:, не знам давачки колку се, да земеме пола нек се, а не се, тоа се 9,1 милиони фунти или 10,35 милиони евра со дремење на трибини и играње видео-игрици, роди ме мајко со талент...уствари шо знам, да се родам онаков буљооки скелет и да ми сечат кур, јебеш и милиони и милијарди...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Ме интересираше ради дискусијава што се води за платите.
Не знам дали се точни, но ништо чудно и да се точни.
Иначе еве и од друга страна извор за Ндомбеле.

пинг @cholismo , eве и тука истото го пишува...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Озил 18,2 милиони по сезона:shook::shook::shook:, не знам давачки колку се, да земеме пола нек се, а не се, тоа се 9,1 милиони фунти или 10,35 милиони евра со дремење на трибини и играње видео-игрици, роди ме мајко со талент...уствари шо знам, да се родам онаков буљооки скелет и да ми сечат кур, јебеш и милиони и милијарди...
Ако си изненаден од Озил, оди зирни кај Псж, овој барем има реноме колку толку, репрезентативец во Германија, зад себе кариера со титули :)
Автоматски споено мислење:

Ме интересираше ради дискусијава што се води за платите.
Не знам дали се точни, но ништо чудно и да се точни.
Иначе еве и од друга страна извор за Ндомбеле.

пинг @cholismo , eве и тука истото го пишува...
Ова ако е точно Хари Кејн нека се отруе со син камен, Ндомбеле иста плата колку него

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Толку зима Ндобеле. Од тука најверојатно почна и бунтот за плати и кризата на терен. На еден Ндобеле, играч со една сезона во Лион му дадоа иста плата како една ѕвезда, домашен играч и прва виолина веќе со години.

Нормално, овие што беа пред крај на договорот си побараа поголема плата, на Ериксен му понудија колку Али 5м годишно и не прифати, Вертонген исто не прифати и од другата сезона ќе биде слободен, Алдервелд не прифаќаше ама некако се предомисли со Мурињо кога дојде и се заеба. Ништо чудно и Трипие да избега заради тоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Трипие се искара и со Покетино, премногу беше склон на грешки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop