(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Just for the record: „најјаката серија“ не беше во топ 8 при гласањето, што значи ако веќе испаѓа, баш во осминафинале и е време да испадне. ;)

Па искрено не ме ни чуди што не била во топ 8, знаев дека нема шанси да победи поради што не е популарна ко некои, а и некако не одговара според стилот на серијата да победи пошто е анти-ситком :D

That 70s Show

Sorry guys ама никогаш не сум ја гледал другата. Инаку само тука можам колку-толку да го поднесам Качер пошто секако има многу посмешни ликови од него.

It's always sunny in Philadelphia

Sunny

Знаев дека нема да догура далеку ради популарноста,нестандардниот стиком шаблон,специфичниот хумор и фактот што не се вртеше по телевизииве (кратко на фокс ја имаше) ама дека ќе падне од 70's ... :place: Implication сцената е посмешна од цела 70's али јбг

The Gang Tries Desperately to Win an Award
img_4398-1.gif

До каде изгура According to Jim па зошто не и 70s Show.

До каде изгура According to Jim па зошто не и 70s Show.
According to Jim изгура до втор круг ( шеснаесеттина-финале), That 70's Show очигледно до четвртфинале (уште 2 круга после According to Jim). Ама добра споредба, thou. (y)

:rolleyes:

According to Jim изгура до втор круг ( шеснаесеттина-финале), That 70's Show очигледно до четвртфинале (уште 2 круга после According to Jim). Ама добра споредба, thou. (y)

:rolleyes:
Требаше да испадне од уште од Fresh Prince а не да стигне таму каде што стигна а 70s show е далеку подобра од Jim па не гледам зошто да не изгура понатаму.

That 70s Show

Sorry guys ама никогаш не сум ја гледал другата. Инаку само тука можам колку-толку да го поднесам Качер пошто секако има многу посмешни ликови од него.
Тоа е горе-долу единствена причина човек да гласа за 70's show, да ја нема гледано другата :icon_lol:

Ако Ештон Качер е утепан не значи дека сите се утепани. За мене Хајд е еден од најдобрите ситком ликови, легендарен е. Исто и татко му на Ерик (заборавив како се вика) е еден од појаките ликови.

Ештон Качер на крај со две серии во осминафинале ќе биде. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom