(Кајгана избира) Најдобри ситкоми на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Ештон Качер е утепан не значи дека сите се утепани. За мене Хајд е еден од најдобрите ситком ликови, легендарен е. Исто и татко му на Ерик (заборавив како се вика) е еден од појаките ликови.

Ештон Качер на крај со две серии во осминафинале ќе биде. :pos:
Ред

Јас кога само пишав дека испаднаа добри серии од лоши уште во прв круг само зашо вртеле по ТВ, сите ми се ставија како не е битно кој, колку и што гледал. Сега истите тие се бунат и плачат зашто It's always sunny in Philadelphia испаѓа од 70s.

ПС: Јас почнав да гледам и многу ми беше ретардирана серијата, многу подобри серии испаднаа пред осмина-финале.

Јас кога само пишав дека испаднаа добри серии од лоши уште во прв круг само зашо вртеле по ТВ, сите ми се ставија како не е битно кој, колку и што гледал. Сега истите тие се бунат и плачат зашто It's always sunny in Philadelphia испаѓа од 70s.

ПС: Јас почнав да гледам и многу ми беше ретардирана серијата, многу подобри серии испаднаа пред осмина-финале.
Сите ти се ставија зашто ти ги адресираше членовите и тие те адресираа тебе. За сани никој не рече „глеј ги овие само за тоа што гледаат на телевизија гласаат“ или „многу се стари членовиве само за стари серии гласаат“ и слично. Едно е да кажеш Сани е најбоља/најглупа серија на свет, а друго е да кажеш Овие што ја гласаат Сани се најбољи/најглупи на свет. Јас тогаш искоментирав баш од таа причина, што ти и уште еден член не ги коментиравте сериите, туку ги коментиравте гласачите на сериите, што не е океј за било кој избор. Секој има право да пише кој му е фаворит, без после тоа да биде нареккуван глуп, стар или не знам каков. Затоа и пропаѓаат избориве и никој веќе не учествува во ништо, зашто секој еден е таргетиран и харасед за тоа што го гласал.

Таман почна да се доближува Sunny до пост-хипициве, и пак два тројца ги зацементираа. Извини @wot , морално беше. :(

THAT 70'S SHOW - It's Always Sunny in Philadelphia 19:14
2.jpg

vs.
THE SIMPSONS
Fox, 1989-???
The Simpsons.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom