Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па ако си имал среќа да налеташ на таков со болно колено, шо да ти праа? ;) :D

Многу воопштено зборуваш, а ми се чини и без опит на живеење во таква црно-бела средина! Поживеј малку таму, ќе ти стане јасно зошто е банерот!
Зборувам како што треба да се зборува. Сигурно не зборувам работи втемелени на парцијални примери од животот.

,,Бев преку Еразмус програмата на размена на студенти во Того, леле да видиш што имаше едно конобарче во еден кафиќ, црнче секако, арогантно, нељубезно, неработливо..."

Три години подоцна, на форум, пред пиљара, дома на ручек: ,,Црнците, ауф, само Хитлер за нив. Да го слушаш чичо, ептен расипани, а само изиграваат жртви".
Автоматски споено мислење:

Не е реков дека е исто туку ги спомнав оти и тие се осеќаат секогаш навредени,да не знај чоек како да се понаша во нивно присуство.
Дека се претерува, од типот Бернардо Силва со мемето за Менди и така натаму, точно е. Како што се претеруваат и банализираат милион нешта.
Но не можеш да си игнорантен исклучиво поради такви и слични на нему примери.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Одиш по улица, губиш контрола и паѓаш на земја, бараш помош зошто те боли коленото и не можеш да станеш, проаѓа човек и му викаш „еј, ме боли коленото, помогни ми“ а он ти вика „еј, а моето колено?“
Па богами појќе се секирам за моето колено.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ден по датумов ја играме утакмицата со УТД, плус го има скроз утнато името на агентот на Наби (не значи дека тој не се претставил лажно).

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Копи пејст од Редит :icon_mrgr:
Немам акаунт на редид, на твитер ја видов сликата и сеа да не ја барам, само со слика да го дадам примерот, истиот го дадов во пишана варијанта.
Автоматски споено мислење:

Дебилноста во вид на слика, за да биде полесно сфатено.

1592927178027.png

1592927186496.png

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.592
Нешто ми вика дека движењево ке беше поприфатено да беше под назив All lives matter, зашто можеше да биде претставено како поширок спектар на луѓе кои се дискриминирани, протерани, загрозени, не само црнциве по основ на боја на кожа, туку и по национална и верска основа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па јас немам видено да имаат кажано дека само БЛМ, туку движењето е за блек лајвс.
Протестираш за подобри здравствени услуги ама луѓе не ти се придржуваат на протестот затоа што не протестираш и за повисока плата :toe:

Следен чекор си е контра протест4енце.

O

ob1

Гостин
Одиш по улица, губиш контрола и паѓаш на земја, бараш помош зошто те боли коленото и не можеш да станеш, проаѓа човек и му викаш „еј, ме боли коленото, помогни ми“ а он ти вика „еј, а моето колено?“
Е му еба мајката сеа со примеров хахахах.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не сфаќате дека поентата не е BLACK lives matter, туку black lives MATTER.

Не
Сфа
Ќа
Те
Ниш
То
!

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.476
Рушат споменици на белци низ цел САД. Сакале да го бутнат и споменикот на Черчил во Лондон(њтф). У филм се дека белците им дужат за тоа што биле робови по Америка и да им вратат за тоа. А на протестиве си се претставија во најдобро светло, колку само продавници на невини луѓе ограбија и запалија, али све е тоа океј пошто треба да се освети смртта на Флојд.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.730
Поени од реакции
8.413
Не сфаќате дека поентата не е BLACK lives matter, туку black lives MATTER.

Не
Сфа
Ќа
Те
Ниш
То
!
Па пиши им на турците: my grandma pussy MATTER, немој случајно акцентот да го утнеш, да не сФатат погрешно, баго!

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.329
Поени од реакции
43.113
Некако и фудбалов станува политичка алатка место спорт, ми се одгледува да бидам искрен, на утакмицата со Евертон само Мане не беше со испран мозок и он е црнец што е најтрагично.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Замисли колку само поента се постигнува коа македонче што џапа ракија цел живот и речиси и да нема искочено од државата, му смета и се нервира што на телевизор гледа едно фубалско коло у кое на дресот пишува некаков слоган, па седи од фотелја и иде да рејџа по социјални мрежи и да плаче и пизди насекаде, као он е изнервиран и увреѓан од тоа.

Стави го тоа на конто со опресија што се дешава со години врз животот на тие кои се борат за нешто што директно ги засега, и сфаќаш кој уствари тука претерува со реакциите и е out of place.

Само терајте :love:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.592
Ало админ, дај стави вакво емоџи :pos: да може да се стави како реакција на пост.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom