Не ми е јасно со што толку те вознемирив, за вака да реагираш. Ако работиш во угостителство, воопшто не би сакал да ти бидам гостин.Добро да ве прашам нешто можит?
Како треба да сте послужени за да се биде добро?
Услуга солидна ко демек се трпит ама ништо во споредба со тоа како сум послужен во.....? Кој си ти? Дан требит да ти се обраќаме со честити Царе? Дан сакаш да ти постелат црвен килим за да поминиш? Каде во Македонија или Грција те послужиле подобро од Два Бисера и во што е разликата? Баш ме интересират?
Стварно не ми сте јасни како сакате да сте третирани во ресторан или кафана?
Услуга е услуга, ама ако бараме замерки на келнер што ќе не послужи кафе или чорба со вкупен цех не поголем од 250 денари по особа стално ќе најме, ама ќе повторам ако ги бараме. Ме интересира на поголема сметка како тоа имале солидна услуга?
Многу мразам да докажувам нешто, поготово овде на темава, ама стварно сте смешни.
п.с. Не сум вработен таму.
И да, ако бевте барем малце достоинствени, наместо да се жалите од услугата на било кој келнер во Македонија што работи за ќарот на некој приватњак ќе се жалевте на услугите и односот на вработените во државно, како пример општина, болница, полиција и слично, но наместо тоа кога ќе ви треба било каква услуга од овие сектори истите ги носите во кафана прво да ги најадете убаво, па од тука и почнува се.
Со радост одам во Охрид, многу го сакам и, воглавно добро поминувам. Можам да ти кажам дека ваква нељубезност не сум сретнал