ајде Стев смислувај нешто со банана, ајдеееееее..ќе ти ја викнам Дена, да си знаешДвапати имам смесено леб со банана.
Еднашка пробав како ѓубриво да ја користам(љушпата)...заборавив што се деси со нив...
Со задоволство.... ветувам во текот на денот.... помислив и тема за неа... но може и овде, рецензија фали во темава....@BenDover, би нè почестил со своето кратко видување на серијата The young/new pope?
Еј, заборавив да пишам, ако можеш чепни ги најбитните карактери, нивната психологија, симболиката, пошто тоа ти е фортè.Со задоволство.... ветувам во текот на денот.... помислив и тема за неа... но може и овде, рецензија фали во темава....
Инаку супер срочи за Пиетата
Одам да земам банани!
Ќе направам обид.... да биде опфатено а да не е спојлер...Еј, заборавив да пишам, ако можеш чепни ги најбитните карактери, нивната психологија, симболиката, пошто тоа ти е фортè.
Прекрасна фотка со сопругата во фото-темата, бтв.![]()
Не бе па и ти па љубоморна сум, остај ме сеа ме напна од сабајлеЌе направам обид.... да биде опфатено а да не е спојлер...
Фала за Фотката.... а @коцка мисли дека е тажно... можда ради лошиот квалитет?![]()
Најде банани? Мене @bijons ме заеба, чекајчи ја вчера ги изедовЌе направам обид.... да биде опфатено а да не е спојлер...
Фала за Фотката.... а @коцка мисли дека е тажно... можда ради лошиот квалитет?![]()