Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ми ставите тема банани откако ги изедов сите ..:pistoldz:
Многу несериозност... ај маски тема... ја и Натка сликаме маски... и оп пу пу не важи, бакнежи сеа.... па рекофте банани... ја оди купувај.... и оп пак не може!

И шо сега ја да праам со толку многу банани?

:coffee:

Многу несериозност... ај маски тема... ја и Натка сликаме маски... и оп пу пу не важи, бакнежи сеа.... па рекофте банани... ја оди купувај.... и оп пак не може!

Slapstick banana peel comedy...

Какви се идеи ми дојдоа :love:
Ако си спремен со банани и инспирација, отвори тема

Автоматски споено мислење:

@коцка колку сто јас разбрав тематицарот на темата сака да отвори под тема со смесни,луди слики ,со даден предлог ,ama nikoj ne dava predlog mada ima iljada ludi idei primer sampa ,torta u faca,jajca vrz glava, luspi od jajca na ushi ,i da ne otkrivam drugi idei ne se banana mada moze banana kako maska i slicni komi fotki :pos:

Последно уредено:
Jas neam slika za da ucestuvuvam vo temata baknezi :(
имаш огледалце? :P 25CADD6C-D874-4D17-AADB-485AD591600E.jpeg

@коцка колку сто јас разбрав тематицарот на темата сака да отвори под тема со смесни,луди слики ,со даден предлог ,ama nikoj ne dava predlog mada ima iljada ludi idei primer sampa ,torta u faca,jajca vrz glava, luspi od jajca na ushi ,i da ne otkrivam drugi idei ne se banana mada moze banana kako maska i slicni komi fotki :pos:
Јас тешко дека ќе учествувам на тие натпревари, можда на некои ;)
Затоа кажав или отварајте или темата иде во хумор пред да се уништи цел дел фотографија
Искрено не би фрлала храна :(

a zosto ne nekoj omilen dres na fudbalski klub,ili poster na nekoj fan ja bi i dal predlog :pos:a @DenaM

a zosto ne nekoj omilen dres na fudbalski klub,ili poster na nekoj fan ja bi i dal predlog :pos:
затоа што е дел од форумот за фотографија не за спорт

Идеи и инспирации имам :love: , денес време баш немам....

Прегледај го приврзокот 249234

Лејтр...
се прчиш, што мислиш маж ми нема бурмашна???

затоа што е дел од форумот за фотографија не за спорт

се прчиш, што мислиш маж ми нема бурмашна???
na fan mislev na glumec ili simpatija :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom