- Член од
- 8 јануари 2020
- Мислења
- 806
- Поени од реакции
- 2.020
Ок... ај може ќе те расположиме после со бананите.... баш купифф...Не бе па и ти па љубоморна сум, остај ме сеа ме напна од сабајле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок... ај може ќе те расположиме после со бананите.... баш купифф...Не бе па и ти па љубоморна сум, остај ме сеа ме напна од сабајле
Ако ми ставите тема банани откако ги изедов сите ..Ок... ај може ќе те расположиме после со бананите.... баш купифф...
![]()
Многу несериозност... ај маски тема... ја и Натка сликаме маски... и оп пу пу не важи, бакнежи сеа.... па рекофте банани... ја оди купувај.... и оп пак не може!Ако ми ставите тема банани откако ги изедов сите ..![]()
SHEJK ILI ISPRZI GI SI PROBAL SPECIJALITET PRZENI BANANI ILI SI CUL MMMMMMMMMMMM MNOGU DOBROSMUTI![]()
Slapstick banana peel comedy...Многу несериозност... ај маски тема... ја и Натка сликаме маски... и оп пу пу не важи, бакнежи сеа.... па рекофте банани... ја оди купувај.... и оп пак не може!
И шо сега ја да праам со толку многу банани?
![]()
Какви се идеи ми дојдоаМногу несериозност... ај маски тема... ја и Натка сликаме маски... и оп пу пу не важи, бакнежи сеа.... па рекофте банани... ја оди купувај.... и оп пак не може!
И шо сега ја да праам со толку многу банани?
![]()
имаш огледалце?Jas neam slika za da ucestuvuvam vo temata baknezi![]()
Јас тешко дека ќе учествувам на тие натпревари, можда на некоиАвтоматски споено мислење:
@коцка колку сто јас разбрав тематицарот на темата сака да отвори под тема со смесни,луди слики ,со даден предлог ,ama nikoj ne dava predlog mada ima iljada ludi idei primer sampa ,torta u faca,jajca vrz glava, luspi od jajca na ushi ,i da ne otkrivam drugi idei ne se banana mada moze banana kako maska i slicni komi fotki![]()
Идеи и инспирации имамКакви се идеи ми дојдоа
Ако си спремен со банани и инспирација, отвори тема
затоа што е дел од форумот за фотографија не за спортa zosto ne nekoj omilen dres na fudbalski klub,ili poster na nekoj fan ja bi i dal predlog![]()
се прчиш, што мислиш маж ми нема бурмашна???
Викни го тој финиот, богат директор на градежна фирма от Цариград(Константинопол).Jas neam slika za da ucestuvuvam vo temata baknezi![]()
na fan mislev na glumec ili simpatijaзатоа што е дел од форумот за фотографија не за спорт
Автоматски споено мислење:
се прчиш, што мислиш маж ми нема бурмашна???
тогаш темата е филм или љубов и секс. Да не мешаме, кај мене фотографијаna fan mislev na glumec ili simpatija![]()