kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
sega i muvi i komarci koga ke se stopli po nekoja peperutka,i zoo ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ма да ви кхх кхх матер..уместо нешто друго да научам од вас, јас научив за таа мачкетинаДа не правиш Шродингер кет експеримент![]()
Многу битно.....квантна механика е основа на сеМа да ви кхх кхх матер..уместо нешто друго да научам од вас, јас научив за таа мачкетина![]()
АХА...цица цица...и те какоkoja maca cica maca ???
Епа ај дојди и ти, @bijons не вика со @Bodhidharma со банана да ни покаже лудории... ќе научиме нешто новоМа да ви кхх кхх матер..уместо нешто друго да научам од вас, јас научив за таа мачкетина![]()
тема треба за лудорија некоја ...т.е фотографија треба... ха ха ха мрднат си жими се!Епа ај дојди и ти, @bijons не вика со @Bodhidharma со банана да ни покаже лудории... ќе научиме нешто ново![]()
Епа ај дојди и ти, @bijons не вика со @Bodhidharma со банана да ни покаже лудории... ќе научиме нешто ново![]()
Оваа техника од колено на колено се предава...како Енохијанска магија еПрегледај го приврзокот 249110се си знам...
e to se zove DUBOKO GRLOПрегледај го приврзокот 249110се си знам...
Hmmm...izgleda za mene e nameneto?