..не му ја гледаш бормашината во хоризонтот? паузира с“с пивце, дур буши ваљда нешто, што треба со одело да се слика и со шампањац у једној руци, а курац у другој? ...то ти је радни шизик!Овој е сељак број 1, со пластичнине опинци далеку е од фраер.
Па и скопско бе
Те предизвокувам да ми пратиш нешто подобро, и ти @pozdrav eden topol
Da ne e @Almeida ..on pie skopsko..не му ја гледаш бормашината на хоризонт? паузира с“с пивце, дур работи ваљда нешто, што треба со одело да се слика и со шампањац у једној руци, а курац у другој? ...то ти је радни шизик!
...него да ти го видевме и твојот потенцијал м?
...не ти важи треба да идеш преку модераторката... инаку мој предлог да се пресликаш... откопчи го копчето и малцееееееееее подоле патентот... и едната рака стави ја така на појас....имаш мој глас!
Не биди глуп да се фалиш со недостатоци.Топла, пиво пијам, ама и спортуем. 6-pack држам у абдоминална зона.
...оф алмеида ќе буши со бормашина, ама па ти што ти е!Da ne e @Almeida ..on pie skopsko
...пих дипломатски одговор...кад би био бјело дугме...знаеме не сме од вчера!Nope, нема да ми ја постира сликата прво од љубомора пошо имам поголеми цицки од неа второ од љубомора дека нема да сака да ме дели со други.
...ќе падне сексдечки дајте ми време, маж ми љубоморен врти околу мене цел ден хахахаха