Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.662
Поени од реакции
37.640
Овој е сељак број 1, со пластичнине опинци далеку е од фраер. :)
Па и скопско бе :pos:
..не му ја гледаш бормашината во хоризонтот? паузира с“с пивце, дур буши ваљда нешто, што треба со одело да се слика и со шампањац у једној руци, а курац у другој? :drk: ...то ти је радни шизик! (y)
...него да ти го видевме и твојот потенцијал м? :zloo:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.403
Поени од реакции
10.337
..не му ја гледаш бормашината на хоризонт? паузира с“с пивце, дур работи ваљда нешто, што треба со одело да се слика и со шампањац у једној руци, а курац у другој? :drk: ...то ти је радни шизик! (y)
...него да ти го видевме и твојот потенцијал м? :zloo:
Da ne e @Almeida ..on pie skopsko;)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.662
Поени од реакции
37.640
...не ти важи треба да идеш преку модераторката... инаку мој предлог да се пресликаш... откопчи го копчето и малцееееееееее подоле патентот... и едната рака стави ја така на појас....имаш мој глас! (y)

...ама не можеш тоа да го направиш нели? не дека немаш храброст што би рекле твоите немаш муда, ТУКУ ОВА не е ниту твоја фотка ....дај твое преку коцка! (y)

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Топла, пиво пијам, ама и спортуем. 6-pack држам у абдоминална зона.
Не биди глуп да се фалиш со недостатоци.
Зашто некоја би се палела на 6-pack кога може да има цел KEG ?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.662
Поени од реакции
37.640
Nope, нема да ми ја постира сликата прво од љубомора пошо имам поголеми цицки од неа второ од љубомора дека нема да сака да ме дели со други.
...пих дипломатски одговор...кад би био бјело дугме...знаеме не сме од вчера!
ил даваш фотка кај коцка или ќе ќутиш и не ќе мрчиш за други, доволно што имаат храброст да се дадат тука ...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
opa se vide PAPOKOT na nekoj,,, a jas koga go postirav mojot papok lom me napravivte vo koja tema bese neznam
ama veke koga trgna rabotava so mevce,slednata tema ocekuvam da bide 2 vo 1, na edna fotka delovi od zensko i masko telo( i ke pustam i jas)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
zosto seljak si pijam pivo i pauziram

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.662
Поени од реакции
37.640
дечки дајте ми време, маж ми љубоморен врти околу мене цел ден хахахаха
...ќе падне секс :zloo:

... коцкич, префли не’ сите во другата тема каде може да се пишува падни стани, овде да биде чисто фотки само!

Kajgana Shop

На врв Bottom