Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Понормална работа од таа нема....штета што сме утепани толку у главите и се срамиме еден од друг а заедно живееме. Ќе го видиш човек гол кога ќе го миеш умрен за на погреб....многу поразително.
Не тоа, него твојата симпатична прича дека мајка ти те видела како апла си го...

Дај ставај свои раце/дланки, да баталиме ќорави муабети.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не тоа, него твојата симпатична прича дека мајкати те видела како апла си го...
Па што....мајка ми е од нејзина утроба сум излегол....спомна дека она ме фалела па се надоврзав на муабетот онака, по инерција.

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Па што....мајка ми е од нејзина утроба сум излегол....спомна дека она ме фалела па се надоврзав на муабетот онака, по инерција.
Се шегував, само не би сакала моите да ме фатат во таква компромитирачка ситуација, незгодно би им било и ним, а и мене.

До кај си со сликите?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сврши после тоа или сеуште имаш трауми?:sramezliv:
Сигурно сум свршил...не се сеќам. Иначе трауми немам, тоа време толку бев под влијание на хормони што не сум ебел жива сила. :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Сигурно сум свршил...не се сеќам. Иначе трауми немам, тоа време толку бев под влијание на хормони што не сум ебел жива сила. :D
битно сеа си ок

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Се шегував, само не би сакала моите да ме фатат во таква компромитирачка ситуација, незгодно би им било и ним, а и мене.

До кај си со сликите?
Toa e проблем кој си го имате заедно а реално нема врска :)
Имам по некоја слика....ако има заинтересираност да праќаме кај некој модератор :D

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Toa e проблем кој си го имате заедно а реално нема врска :)
Имам по некоја слика....ако има заинтересираност да праќаме кај некој модератор :D
Фотки од раце, а не од петтиот екстремитет, порничару стар Аспарух звани „Анаконда“ (Бапчо од К-15). :P

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
битно сеа си ок
По некад....по потреба, зависи....
Автоматски споено мислење:

Фотки од раце, а не од петтиот екстремитет, порничару стар Аспарух звани „Анаконда“ (Бапчо од К-15). :P
Ми даде идеја :love:
Автоматски споено мислење:

Од одд. имам некои спомени....едно време предизвик ми било кога ќе стане некоја да одговара да свршам за тоа време. Да гледаш газе и да го *******....еднаш ме фати наставникот по музичко.....да не стигнам до дома ако лажам :LOL:

Последно уредено:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ednash kazav ke kazam povtorno predlog pravo na glas da imaat samo ucesnicite ,ucestvuvaj pa glasaj za da recesh deka tvojata e podobra slika od necija druga ,a ne glasate replicirate ,ova e podobro od ona a ni ednash ne ste ucestvuvale

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
ednash kazav ke kazam povtorno predlog pravo na glas da imaat samo ucesnicite ,ucestvuvaj pa glasaj za da recesh deka tvojata e podobra slika od necija druga ,a ne glasate replicirate ,ova e podobro od ona a ni ednash ne ste ucestvuvale
Фотките ги праќаме кај Коцка на ЛП и она анонимно ќе ги стави, те молам избриши ја и прати и ја нејзе, да не почнат и другите... кој виде... биде..

Инаку супер е (y)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Фотките ги праќаме кај Коцка на ЛП и она анонимно ќе ги стави, те молам избриши ја и прати и ја нејзе, да не почнат и другите... кој виде... биде..

Инаку супер е (y)
koj saka moze i ne anonimno ,toa pravo go opravduvam ,sekako e inspiracija za drugi sto da slikaat ,kako sto vo prethodniot natprevar im dadov sugestii kaj da slikat zenski noze, i da e anonimna neka ja stavi vednash kaj ne anonimnite za da ne se dobie smisla i nova spletka deka nekoj pravi selekcii i drugi raboti pa potoa gi prilozuva neka ja stavi neka se gleda a gore napise anonimen ,megudrugoto da se izbegnat sliki od teretani i bilderi prijateli zosto i jas mozam da stavam milon takvi sliki prateni inboh ,toa vazi za zenskite a @BenDover dali se soglasuvash so moite sugestii za izmena vo pravilata vo ovaa tema mislam deka e sosem logicno pozzz

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
koj saka moze i ne anonimno ,toa pravo go opravduvam ,sekako e inspiracija za drugi sto da slikaat ,kako sto vo prethodniot natprevar im dadov sugestii kaj da slikat zenski noze
Те молам играј по правилата... се договоривме нешто... пак ќе бидеш инспира само требаше анонимна

Kajgana Shop

На врв Bottom