Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@BenDover toa ne se pravila da se krijat necii sliki dva tri pet dena vo necij inboh se dovaga do sumlja deka tamu po profesionalnite ke ja doterat ili izmenat a vaka stavanje vednash gore natpis anonimen toa e vistinskoto pravilo razmisli ke vidish deka sum vo pravo za se sto predloziv poz i do @коцка анонимен веднасх прилозен не дрзен анонимен до гласанје или во групна конверзација каде сите ке гледаме да не се малверзира сите уцесници B.T.W nisto pologicno i pofer site ucesnici anonimni ne anonimni da se vo konverzacija do glasanje prvo vtoroto go rekov slikata ovde ime anonimen ,da se ima jasen pregled deka nema da nekoj ja dotera promeni i sto znam slicni fakti

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
@BenDover toa ne se pravila da se krijat necii sliki dva tri pet dena vo necij inboh se dovaga do sumlja deka tamu po profesionalnite ke ja doterat ili izmenat a vaka stavanje vednash gore natpis anonimen toa e vistinskoto pravilo razmisli ke vidish deka sum vo pravo za se sto predloziv poz i do @коцка анонимен веднасх прилозен не дрзен анонимен до гласанје или во групна конверзација каде сите ке гледаме да не се малверзира сите уцесници B.T.W nisto pologicno i pofer site ucesnici anonimni ne anonimni da se vo konverzacija do glasanje prvo vtoroto go rekov slikata ovde ime anonimen ,da se ima jasen pregled deka nema da nekoj ja dotera promeni i sto znam slicni fakti
Ско не се придржуваш до правилата после немаш право да се жалиш дека пеијатели си гласаат меѓу себе, океј?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
nikogash ne sum se zalel ke igram dvojno ako moze em ke ti ja pratam em neka e ovde moze ,kolku e garancijata deka anonimnite nema da dobijat podrska i tretman od profesionalci ??? :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.662
Поени од реакции
37.640
...му викам на еден колега... ај ако сакаш соблечи малку панталоните со се гаќи вака со мантил само од позади ....малку тргни го мантилот едната половина од газот да ти ја фотнам...
ме гледа... се чуди... арна си ми вика?....мобинг ми правиш?
не можам да му објаснам зошто :pos:
...прв обид неуспешен ! :lolzz:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
...му викам на еден колега... ај ако сакаш соблечи малку панталоните со се гаќи вака со мантил само од позади ....малку тргни го мантилот едната половина од газот да ти ја фотнам...
ме гледа... се чуди... арна си ми вика?....мобинг ми правиш?
не можам да му објаснам зошто :pos:
...прв обид неуспешен ! :lolzz:
Ќе се измањачиш скроз.....

Дечки кој ќе и позира на Бјонси?

@Bodhidharma ти (колко шо сконтав) сакаше ?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ако те ставиме и тебе у таа група

Ќе се измањачиш скроз.....

Дечки кој ќе и позира на Бјонси?

@Bodhidharma ти (колко шо сконтав) сакаше ?
Ќе пробам некоја варијанта....до кога е пријавување за утакмицава?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821

kalimero456

Член од
7 ноември 2019