Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Vis a vis нова сезона.
Спиноф ќе е ова Vis a vis: El Oasis.

Инаку првите две сезони од Vis a Vis се феноменални, Maggie Civantos(Macarena) и Najwa Nimri(Zulema) се страшни актерки, посебно вторава. После втората сезона серијата била откажана од Antena 3 и ја превзела Fox Spain. Многу се послаби наредните две сезони.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.696
Поени од реакции
14.460
Култна серија како LOST, BB, The Wire?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Овие од Tiger King сите до еден на ражен, бавно да се печат.
Тежок е изборот да одлучиш кој е полош од кој. :D
Али не се они криви, сегде има будали, но самата Америка им ги дозволува сите слободи, и мене уво ќе ме боли кој што ќе каже за мене ако можам да си купам тигар за 2к и подобра пушка од нашиве што имаат во армијата. На кутриот Џо му го спопикаа чувањето мачки откога демек пробал да убива некој, иако сите пред тоа знаат за неговиот бизнис. Малце лицемерно, нели?
Може треба да почнат да си ги средуваат законите малце од малце.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Ти си тим Џо или тим BGR?
Значи пеер неам тимови, сите би ги убил до еден, сите. Значи сите, дури и оние шо се демек океј, оној со двете вештачки, и него би го.
Документарка како документарка е одлична и те тера да ги гледаш и добрите и лошите работи од засегнатите страни ама кога и за момент да помислиш дека треба да навиваш за некој или да ти е жал за некој, или да помислиш дека некој е добар... не си греши душа, и помисли си напалм за сите.

• Хаха
Reactions: wot
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
Значи пеер неам тимови, сите би ги убил до еден, сите. Значи сите, дури и оние шо се демек океј, оној со двете вештачки, и него би го.
Документарка како документарка е одлична и те тера да ги гледаш и добрите и лошите работи од засегнатите страни ама кога и за момент да помислиш дека треба да навиваш за некој или да ти е жал за некој, или да помислиш дека некој е добар... не си греши душа, и помисли си напалм за сите.
Јас сум тим Џо Егзотик. :)
Он е најискрен од сите овие дилајли, па затоа и само он го јадеше. А реално, сите исти криминал прават.
А оној доушникот со Eye of the Tiger кога го избација беше “врвот“. Каков келепур, па уште Businessman.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.775
Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Ја гледал некој The Outsider? Од 5-6 епизоди само 1-2 беа страшно добри, остатокот тотална катастрофа и не ја гедам повеќе. Не често се откажувам од серија.:cenzura:

Kajgana Shop

На врв Bottom