Толстој
екс Бомбастичен
Ја гледал некој The Outsider? Од 5-6 епизоди само 1-2 беа страшно добри, остатокот тотална катастрофа и не ја гедам повеќе. Не често се откажувам од серија.![]()
koa vekje si ja pocnal dogledaj ja, interesen kraj ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледал некој The Outsider? Од 5-6 епизоди само 1-2 беа страшно добри, остатокот тотална катастрофа и не ја гедам повеќе. Не често се откажувам од серија.![]()
Што знам некако чудно се однесуваат главните ликови, тешко е да ги сфатиш во споредба со други серии и филмови, не се однесуваат како што би се однесувал "нормален" човек. Не знам како да го објаснам без спојлери.Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.
Гледај ја прејака е серијата навивам за психопатката Џодие и нејзината неверојатна глума како ја најделе браво.И мислам дека е скроз различна од Ханибал таму дури не го поднесував него. Сега 3тата сезона е исто добра и интересна. И да Џоди има освоено Еми незнам со кој била во конкуренција ама сигурем сум си го заслужила 100%.Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.
Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.
Зошто бе? Сите можни жанрови освен комедија ги имаш нa You.Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.
Ozark?Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.
Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.
Доминира жанрот патетика, затоа!Сите можни жанрови освен комедија ги имаш нa You.
Охооо, од кога... Нешто слично?Dark си ја гледа?
Ми е страв да не е too slow. Ја меркав, долго време, ама се нешто не сум во mood за бавни драмски серии. Филм да е, на пример, не би ми сметало ама ич. Ама ќе и дојде ред и нејзе, фала ти.Ozark?
Гледај ја прејака е серијата навивам за психопатката Џодие и нејзината неверојатна глума како ја најделе браво.И мислам дека е скроз различна од Ханибал таму дури не го поднесував него. Сега 3тата сезона е исто добра и интересна. И да Џоди има освоено Еми незнам со кој била во конкуренција ама сигурем сум си го заслужила 100%.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Не ја имам гледано Ханибал, не можам да направам споредба.
Мене втора сезона ми беше подобра од прва. Трета веќе има излезено неколку епизоди, али не сум почнала да ја гледам. Џоди е феноменална и чудна цело време, јас ја гледам ради нејзиниот лик, Корејката и мене не ми е нешто невидено.
Поише ми е проблем што знам кој е убиецот и сеа цела серија ќе се занимава со нив две. Претпоставувам ќе ја брка цела серијаИстото се случува и во Ханибал, поише се однесува на односите помеѓу полицаецот и убиецот, ментална битка. Во Килинг, некако ми сметаше што полицајкава има симпатии кај убиецот. Знам дека сакаше да ја убие и се тоа, ама се глеа дека се опдседнува со неа на друг начин. Ама ајде, такво е сценариото
Ќе продолжам со втора сезона вечер. И тоа заради психопатот
![]()
Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.
Signal (Корејско)Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.