- Член од
- 24 јуни 2009
- Мислења
- 179
- Поени од реакции
- 350
SparkasseЗдраво,
Да ве прашам има ли некој кеширано чек во македонија (различен од тој за данок) бев во НЛБ и во Охридска, ама ми кажаа дека не е сигурно дека ке го искешираат чекот бидејќи го праќаат во некоја европска банка и од таму чекаат одговор дали ке се искешира, сега барам некое решение. Има ли некој што има кеширано на друго место од овие банки, провизијата во Охридска беше 60 евра плус 1000 денари и доколку не се искешира се тоа го зимаат што е премногу.
Автоматски споено мислење:
Brat idi so cekovite vo Sparkasse mene pred 4 godini mi zavrsija rabota isto i jas ova vreme aplicirav ko tebe.Razmaani agencii toa se samo kriminalci,jas se potrudiv sam i zavrsiv rabita.I mene od agencija mi velea vaka onaka,pa upm pojdov sam i se zavrsiviv.Ko se saka se se moze.Baska pa i lugjeto od sparkasse mi zavrsija rabita.PozzНекој да не знае дали можам да аплицирам за враќање на данок од 2018 година сега ? Аплицирав од VIKING агенцијата не се нормални имав некаде вкупно данок 2400 долари и сега ми кажаа ми стигнале чековите едниот во (-) минус а другиот ситно 80 долари, а бараат за подигање 65 долари![]()
Автоматски споено мислење:
SparkasseНекој да не знае дали можам да аплицирам за враќање на данок од 2018 година сега ? Аплицирав од VIKING агенцијата не се нормални имав некаде вкупно данок 2400 долари и сега ми кажаа ми стигнале чековите едниот во (-) минус а другиот ситно 80 долари, а бараат за подигање 65 долари![]()
Последно уредено: