Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав, може препорака за добра мистерија слична на Prisoners, Gone baby gone, The Prestige?
Primal Fear и ако си љубител на neo-noir филмови гледај го Chinatown, филм со можеби најдоброто сценарио на сите времиња.

Пепел, се зафркнав... се навикнав да симнувам 10-20гб рипови од филмови а некогаш и REMUX (~30gb, ремукс е чиста слика од од блурејот без енкодирање) и сега симнав 1080p од anoxm0us 1.8гб и unwatchable е... излитено, ишмрљано, па уште педерскиот филм Brokeback беше...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Пепел, се зафркнав... се навикнав да симнувам 10-20гб рипови од филмови а некогаш и REMUX (~30gb, ремукс е чиста слика од од блурејот без енкодирање) и сега симнав 1080p од anoxm0us 1.8гб и unwatchable е... излитено, ишмрљано, па уште педерскиот филм Brokeback беше...

Ти од големото добро утро, до вчера симнувавме торенти од aXXo од 700мб... сликата беше рамна на Атари2600, али не се жалевме.
:kafence:

Ти од големото добро утро, до вчера симнувавме торенти од aXXo од 700мб... сликата беше рамна на Атари2600, али не се жалевме.
:kafence:
Тоа до вчера не е баш вчера ама кога веќе го искористи и ја би рекол ама до вчера гледавме на полу-океј 17 инчни монитори.

Добро де, Соник пред 2 недели имаше премиера во кината, кога го извадија со добра слика на торентиве? :shook:
Имал некој digital release порано изгледа, или не им бил добро скриен на сервисите што требале да го пуштат дигитално.

Бог да го прости Max. Нема да претерам ако кажам дека ми беше од поомилените глумци. Еден од оние не премногу експонирани, но со несомнен талент, без глупости и испади. Не беше Егзорцист првиот филм што го имам гледано со него. Првпат го гледав како Минг во Флеш Гордон. А потоа и многу други одлични филмови, да не ги набројувам. Не памтам улога каде што потфрлил, независно од квалитетот на филмот, серијата, играта...
90 години се убава старост за заминување, но кога си одат вакви луѓе, независно од староста, останува впечатокот дека починале прерано.

Ај малце да баталиме корони и морони. Да си поиграме:

89904614_10156789669761406_4484818461234561024_o.jpg

Колку поени имате? Јас ги имам 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 16, 18, 19. Значи 10 поени. За 20 не сум сигурен. 17 на добар пат сум да го остварам. :D

Некоја, некоја. Тук-таму.
Му дале 23 години и викаат среќа не бил осуден за "предаторски сексуален напад" затоа што тогаш ќе добиел доживотна.

*Човекот има 67 години.
Автоматски споено мислење:

Том Хенкс и жена му позитивни на Корона вирус.

Издржи Форест!

Последно уредено:
Класика
Aj dajte nekoj film sto pametite so epidemii ili virusi ke bide interesno za gledanje u momentot
1ede1281aed615e3404c9c8ad2ca6ffb.jpg

Back
На врв Bottom