Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Хаха чек.Народе, народе, чујте и почујте! @Anon ги изгледа сите филмови од IMDB TOP 250!![]()

Има и таква листа, кај што се сите филмови што биле во IMDB TOP 250.И дури ги гледал, листата се сменила![]()
Има листа на пократки од 100 минути. Бујрум:Планот е да се сортираат тие што не ми се гледани според runtime и да ги гледам најкратките пошо оваа имдб 250 ме уби, 3+ часовни филмови колку сакаш...
Па не треба да се брои бре. Ти одамна требало да си направиш Letterboxd и да си ги додадеш гледаните филмови... ќе ти одземе неколку саати и неколку денови ама после ќе ја имаш привилегијата да ти кажува самиот LB колку од листата ти се гледани.Гледани 87/100 од првата страна. После ми се смачи да бројам.

Јас имам гледано 23 од нив, од тие 23 само 5 се за WW2. Е сега не знам за останатите, може си во право. Инаку од тие 5 што сум ги гледал за WW2, ако не си го гледал The Lives of Others, тоа е лектира, a must! И не е директно поврзан со WW2, ама нејсе.Ја гледам листава добитници на оскар од неанглиско говорно подрачје и си правам листа на филмови што би ги изгледал. Да не претерам, ама во 60-70 посто од филмовиве во плот имаш WW2.
Убеден сум дека за пола од тие филмови имало некој подобар кандидат за Оскар во скратената листа номинирани.
Ги отварам на летербокс и во кратка содржина многу често имаше Наци, WW2 или Аушвиц.Јас имам гледано 23 од нив, од тие 23 само 5 се за WW2. Е сега не знам за останатите, може си во право. Инаку од тие 5 што сум ги гледал за WW2, ако не си го гледал The Lives of Others, тоа е лектира, a must! И не е директно поврзан со WW2, ама нејсе.