Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како е тој бетер? Баш напротив, на Википедија кога бараш нешто се е убаво поделено во групи и кратко објаснување за да знаеш дали е тоа тоа што ти треба
Прегледај го приврзокот 234744
Ја одма кога прочитав за неуспешната аудиција, помислив баш на таа улога.Па наводно ќе има, а дури и муабет за фејк серијата на Лео во филмот ја планираат
Има Х8фул екстендед кат ваљда знаеш утше од лани, ама немам гледано тоа и не знам дали има некоја разлика огормна или не
А стварно бе, тој што го претепаа ист ко Меколи беше![]()
1000 постови бичез
Позз, и ве сакам највише на цел форум!

Тоа е апликацијата за на телефон. Зборам за Desktop.
Општо познато е дека луѓе што не го слушаат Ио пропуштаат добри филмови.Некогаш, кога ќе налетам на некој филм за кој се чудам како е можно до толку да не знам ништо за него, како прв пат да го среќавам насловот, а кој потоа ќе ме освои, воодушевувањето е мултиплицирано неколку пати. Така сега, со Warrior, филм од 2011, кој веројатно цело време сум го мешал со Wrestler на Аронофски, мислејќи дека е ист филм, па затоа испадна ко прв пат да дознавам дека постои. Филмот е од една страна спортска драма (какви што обично мразам), нормално, полна со клишеа, и од друга страна семејна драма за едно скршено семејство кое се обидува повторно да биде семејство, дел кој буквално ме освои. Емоциите победија тука над клишеата. Јас останав без зборови. Па уште и "oh, captain, my captain" моментот од филмов, кој секогаш ме освојува... Па, па, па... Филмов за мене е вистински masterpiece!
На сајтот негов има ова?Erlich Bachman is coming to town
![]()
T.J. Miller in Skopje
Комедија event in Skopje by A Comic Soul and 3 others on вторник, мај 31 2022 with 1,1 илј. people interested and 475 people going. 22 posts in the discussion.www.facebook.com

Хаха чек.Народе, народе, чујте и почујте! @Anon ги изгледа сите филмови од IMDB TOP 250!![]()

Има и таква листа, кај што се сите филмови што биле во IMDB TOP 250.И дури ги гледал, листата се сменила![]()
Има листа на пократки од 100 минути. Бујрум:Планот е да се сортираат тие што не ми се гледани според runtime и да ги гледам најкратките пошо оваа имдб 250 ме уби, 3+ часовни филмови колку сакаш...