Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас на пример го немам гледано Citizen Kane. Видов дека Финчер прави филм за Орсон Велс и се потсетив дека ми е на watchlist веќе со години.

I could definitely see him as one of the cult members (the one who got beat up). Did he really need to audition? I feel like he would have been a natural in the role.

Иначе ќе има extended cut на филмов? Читав нешто така пред некое време

I could definitely see him as one of the cult members (the one who got beat up). Did he really need to audition? I feel like he would have been a natural in the role.

Иначе ќе има extended cut на филмов? Читав нешто така пред некое време
Па наводно ќе има, а дури и муабет за фејк серијата на Лео во филмот ја планираат
Има Х8фул екстендед кат ваљда знаеш утше од лани, ама немам гледано тоа и не знам дали има некоја разлика огормна или не

А стварно бе, тој што го претепаа ист ко Меколи беше :D

Parasite e dobar film, ama ne kolku hajpot okolu nego.
Razmisluvav, dali sme naviknati da gledame amerikanski filmovi, so amerikanski narativ, pa Parasite mi nemase takov impakt kako sto ocekuvav?

Ако има нешто подебилно од срчот на ИМДБ, известете ме.
1582392852067.png

А бе све све свееее да ви изнаебам за кој кур во две илјади и факинг 20та со пишување avengers не ми ги наоѓаш endgame, ultron, а бе све да ти изнаебам
да ги дава горе одма како инстант резултати ама ако вака бараш а бе свеее
ај ќе речеш двете точки прават нешто проблем за ултрон и ендгејм ама глеј бе некоја измисирена серија од 1999 ми ја дава а има две точки а бе свееееееее

тој на википедиа е бетер
Како е тој бетер? Баш напротив, на Википедија кога бараш нешто се е убаво поделено во групи и кратко објаснување за да знаеш дали е тоа тоа што ти треба
1582393802461.png

Како е тој бетер? Баш напротив, на Википедија кога бараш нешто се е убаво поделено во групи и кратко објаснување за да знаеш дали е тоа тоа што ти треба
Прегледај го приврзокот 234744

сеа не зборам за филмови, и за други работи кога бараш специфично гугл ги наоѓа боље него тој срч, али да не идеме оф топик...

1582407606394.png

Дали е нормален дечково? Бришете го од френдс. Се надевам дека е некоја грешка...

Не е...
Да бе, Coraline беше. Мене филмот ми беше Burton-wanna-look-a-like, и дефинитивно not my cup of tea. Corpse Bride и Frankenweenie, рецимо, ми беа класа подобри.

Па наводно ќе има, а дури и муабет за фејк серијата на Лео во филмот ја планираат
Има Х8фул екстендед кат ваљда знаеш утше од лани, ама немам гледано тоа и не знам дали има некоја разлика огормна или не

А стварно бе, тој што го претепаа ист ко Меколи беше :D
Ја одма кога прочитав за неуспешната аудиција, помислив баш на таа улога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom