- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.647
- Поени од реакции
- 37.605
...имаш шанса да се поправиш, зависи од тебе, ај да видам како ќе се однесуваш!ништо не бидна, статус кво, @bijons ме раштрафи убаво со аргументи, не знаев кај да бегам попрво
...имаш шанса да се поправиш, зависи од тебе, ај да видам како ќе се однесуваш!ништо не бидна, статус кво, @bijons ме раштрафи убаво со аргументи, не знаев кај да бегам попрво
ooo zdravo se poznavame zoranc drugarmi sto pievme pivo sega si na kafe a ja pa zedov don perinjon da se pocastimeне пратам многу... шо бидна... шо не ме викна?
Добро утро Рон, ја еве со кафето....ништо не бидна, статус кво, @bijons ме раштрафи убаво со аргументи, не знаев кај да бегам попрво
Сериозно мене ме обвинуваш дека имам дупли? Мене демек ми е страв да ти кажам дека мислењата ти се канализација па морам дупли профили да правам@Ron Burgundy aj kafence...
Прегледај го приврзокот 234261
Inaku ko da imash brat bliznak ili obozavatel na forumot...
Прегледај го приврзокот 234262
Прегледај го приврзокот 234263
Прегледај го приврзокот 234264
Ne ne neeee ron... kakov be dupli... ti vikam deka si trendmejker, tvoite zborovi dopiraat do lugjeto.Сериозно мене ме обвинуваш дека имам дупли? Мене демек ми е страв да ти кажам дека мислењата ти се канализација па морам дупли профили да правам
не сум тренд мејкер, само ја ти го кажувам она што другите го мислат а се срамат да ти кажатNe ne neeee ron... kakov be dupli... ti vikam deka si trendmejker, tvoite zborovi dopiraat do lugjeto.
si ron... gi oblikuvash nivnite zborovi namesto da imaat svoi... stanuvash pastir... toa e ubavo kompliment ti davam... stanuvash vlijatelna licnost.не сум тренд мејкер, само ја ти го кажувам она што другите го мислат а се срамат да ти кажат
Ајде признај си чоек, пола ти се прашта...жив те фатија, жив..ете јас се кладам со кој сака дека си тине сум тренд мејкер, само ја ти го кажувам она што другите го мислат а се срамат да ти кажат
и јас мислам дека ти и бијонс сте еден ист бот, но не мора да значи тоа, може и двете сте такви одлепенкиАјде признај си чоек, пола ти се прашта...жив те фатија, жив..ете јас се кладам со кој сака дека си ти
Рон, пијам кафе после ручекот седејќи на тераса... и си спомнафф како еднаш кафе пиевме... и ми дојде потреба да ти пратам љубоффф...и јас мислам дека ти и бијонс сте еден ист бот, но не мора да значи тоа, може и двете сте такви одлепенки
зоки, да те упознаам со @Bafra он е стар член и познат уфолог покрај тоа што е теоретичар на заговори, живее во подрум покрај залихата што ја чува и го чека судниот ден. Не верува исто така во вакцини и медицина, кога е болен се лечи со тревки. Он ти е левел визард.Рон, пијам кафе после ручекот седејќи на тераса... и си спомнафф како еднаш кафе пиевме... и ми дојде потреба да ти пратам љубоффф...
Прегледај го приврзокот 234898
Инаку ја, топол, бјонси, боди.. и уше некој... сме еден исти бот....
До сега само ти и Говинда не имате сконтано....
ja i on se zapoznafme vekje... poshto se osetiffme... deka sme dupla reinkarnacija na eden poznat vanzemaljac.... univerzumo takvite ko nas gi spojuva... bidejkji teznee kon sebeosoznavanje na povisoki nivoa...зоки, да те упознаам со @Bafra он е стар член и познат уфолог покрај тоа што е теоретичар на заговори, живее во подрум покрај залихата што ја чува и го чека судниот ден. Не верува исто така во вакцини и медицина, кога е болен се лечи со тревки. Он ти е левел визард.
Ти благодарам вернику наш,божјо чедо напатено,а и неписмено.зоки, да те упознаам со @Bafra он е стар член и познат уфолог покрај тоа што е теоретичар на заговори, живее во подрум покрај залихата што ја чува и го чека судниот ден. Не верува исто така во вакцини и медицина, кога е болен се лечи со тревки. Он ти е левел визард.
Ги мешаш Анон и Рон, Анон има капацитет, Рон ти е повеќе хардкор верник ала комуњарja i on se zapoznafme vekje... poshto se osetiffme... deka sme dupla reinkarnacija na eden poznat vanzemaljac.... univerzumo takvite ko nas gi spojuva... bidejkji teznee kon sebeosoznavanje na povisoki nivoa...
A faktot sho i ti ne prepozna samo ukazuva deka poleka izleguvash od matrixot....
Se slagam... ama da znaesh samo kolku trud sum vlozil u ron.... i u mojot naiven stremez da go iniciram u povisokite vibracii, on mene me predade.. a jas go zasakaf... na nekoj cuden pervezen nacin....Ти благодарам вернику наш,божјо чедо напатено,а и неписмено.
Ти верувај дека антибиотик е за вируси, немаш гајле, кај да е за некоја година, кога ќе ти дијагностицираат хронична болест, слободно дојди за совет каква тревка да земеш.
П.С. Паметен човек се води: боље спречити него лечити.
Што има лошо да живееш во подрум посебно кога е 100квадрати, а во другиот подрум/гаража џипот си го паркирам/ чувам од љубоморни ко тебе.
Автоматски споено мислење:
Ги мешаш Анон и Рон, Анон има капацитет, Рон ти е повеќе хардкор верник ала комуњар