Кладилница (Генерална дискусија)

M

Macedon1um

Гостин
Вчера паднав само на Ливерпул за 90 евра добивка, 1+прво и 1+второ. 0-0 полувреме, 4-0 крај.

Се мислам да одам на бајачка, има една баба тука на 10 км бае и од исплашено и против малери. Или па да ја објавам на фб таа песната од Бајага против малери? Ќе видам до после ...
Џабе е ништо не помага, еве сега последна ја чекам Њукасл со факинг Оксфорд води 0-2 уште од пп и примаат 2 гола за нерешено во 84 и 94 :mad:

Од сега само лото ливчиња со милијарда утакмици за 50-100 на заебанција..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Da crknes mi e rabotava smotnata namesto fiksovi mi staela na kosevi, kurac ke gi dade plus.Edino u zivo nekako da gi branam?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ako ti e rabotata da crknes za 100 evra, crkni si poarno.
Da ti ebam glupiot mi e da crknem radi glupata so mi zgresi ne za 100. Inaku 100e za nekogo se pari klosar eden. Ne sme site ko tebe da uplakame iljadnici evra bogu na kladenjeto za vakvi kurtoni stavro vi bese lekot

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Види ја Копачка експертиза на дело, Гоа индискава кецот 1.20, 1 и 2+ 1.25, т1 2+ 1.30. Ок, супер логика.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da ti ebam glupiot mi e da crknem radi glupata so mi zgresi ne za 100. Inaku 100e za nekogo se pari klosar eden. Ne sme site ko tebe da uplakame iljadnici evra bogu na kladenjeto za vakvi kurtoni stavro vi bese lekot

Ako ti zgresila si mozel da go storniras tiketot gnido edna.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954

Bratot dosega neznam kako ne bankrotira. Pa eden tip da pogodeshe arno kje beshe, po glupo stvorenje od nego nemam sretnato. I 100 evra se pari za nekoj neznam sho saka da se pofali ko go znajme site deka e teshka propalica.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Bratot dosega neznam kako ne bankrotira. Pa eden tip da pogodeshe arno kje beshe, po glupo stvorenje od nego nemam sretnato. I 100 evra se pari za nekoj neznam sho saka da se pofali ko go znajme site deka e teshka propalica.
Bitno bratot pari pravel a ni eden tilet nema postirano da vidime i nie kako izgledaat tiketi uplateni so 1000ci evra :D

Kajgana Shop

На врв Bottom