Не сфаќам што е толку фасцинатно во глумава на Пит во филмов. Имал многу подобри актерски креации од оваа, за кои реално повеќе заслужил Оскар, како на пр. во Kalifornia и 12 Monkeys. Welp, претпоставувам дека сега му дошло „време”.Бред Пит мора да земе за споредна улога, све друго пљачка е. За главна извесно ми е дека ќе земе Феникс иако не ме убеди со глумата, неспоредливо е со Леџер да го ставиш у иста класа.
па сега нормално дека имал подобри, али оваа е годината. И Дикаприо имал милион бољи улоги, али доби за Ревенант.Не сфаќам што е толку фасцинатно во глумава на Пит во филмов. Имал многу подобри актерски креации од оваа, за кои реално повеќе заслужил Оскар, како на пр. во Kalifornia и 12 Monkeys. Welp, претпоставувам дека сега му дошло „време”.
и да го гледаш, добра вожња има, ликот на бред пит им cool фактор левел 9999Ме пишманивте. Ќе го изгледам пак и нема да пицајзлирам толку околу историските точности. А и реално е вон памет да се очекува таква прецизност од филм на Тарантино.
Како во Волкот од Волстрит.па сега нормално дека имал подобри, али оваа е годината. И Дикаприо имал милион бољи улоги, али доби за Ревенант.
Јас мислам ама не сакам да кажам да не ме хејтаат.А зашто никој не мисли дека филмон на Обама за кинескине фабрики ќе добие?
Што е смешното тука?Како во Волкот од Волстрит.![]()
И јас мислам. И реков веќе. Според мене, тој е прв фаворит.А зашто никој не мисли дека филмон на Обама за кинескине фабрики ќе добие?
Обама не се појавува таму. Неговата продукциска куќа е само ко-продуцент на филмот, заедно со Нетфликс.Не сум нешто по документарен филм многу али Обама и кинески фабрики ми звучи како опасност по Honeyland![]()