Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Цела дефанзива на Јунајтед е очобол. Тага од фудбал.

Рано е ама заеби. Ако фудбалот што го изиграа против Челзи и ова што го играат ова полувреме, е визијата на Артета, начинот на кој сака да игра, тогаш веќе има од мене фан.

Најлсов нека го земе некој колку треба ќе платиме не е проблем

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Некни Линделоф втората статива ја чуваше, денес и сам не знае, ваљда Де Геа го маркираше :pos:а пак Де Геа е посебна приказна сезона и пол некаде, се врати на киксерството.

Некни Линделоф втората статива ја чуваше, денес и сам не знае, ваљда Де Геа го маркираше :pos:а пак Де Геа е посебна приказна сезона и пол некаде, се врати на киксерството.

Не е Линделоф крив за вториов гол, Рашфорд спие на прва. Поголема вина има кај првиот гол, лошо предадоа играч и он и Ван Бисака.

Не е Линделоф крив за вториов гол, Рашфорд спие на прва. Поголема вина има кај првиот гол, лошо предадоа играч и он и Ван Бисака.
Мегваер што правеше за првиот гол,кај заспа?
Да го испратеше Линделоф,тоа ќе беше чост офсајд.
Али ај,не ми се прави дебата за вакви жални ликови.Овие сите да се соберат фјуз да им напраиш,еден Видич нема да излезе.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Мегваер што правеше за првиот гол,кај заспа?
Да го испратеше Линделоф,тоа ќе беше чост офсајд.
Али ај,не ми се прави дебата за вакви жални ликови.Овие сите да се соберат фјуз да им напраиш,еден Видич нема да излезе.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa neli e mnogu jak Megvaer? Neli mnogu znael so topka? Hueheuheue

Нема кондиција Арсенал по онаа темпо од прво полувреме, се издишаа сите како мамурни средношколци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom