Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Жал ме фаќа за Мурињо. Беше box office материјал, сега не би го пуштиле да глуми ни во турска сапуница. Точно знаеш како ке изреагира во даден момент.
Автоматски споено мислење:

Денот кога ке испаднат Батнли, ке биде одличен ден. Ти ебам копачите.

Види ги бе...

Жал ме фаќа за Мурињо. Беше box office материјал, сега не би го пуштиле да глуми ни во турска сапуница. Точно знаеш како ке изреагира во даден момент.
Автоматски споено мислење:

Види ги бе...

Жутоклунецов и против Јунајтед имаше неколку старта на нога, а не знам дали и жут картон доби. И после секој старт им се смееше у фаца на играчите. На вакво копито и некој нога да искрши нема да ми биде жал.

Паметно од Артета, и двајцата (Лаказет и Обамејанг) на Мегваер кој е не е посебно брз.
Абе научил од Пеп од прв ден се виде ама џабе е се кога од центар натаму се сите со инвалидска

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Доказ дека фудбалот секаде, па и во Англија е доста испичкарен (нешто како НБА муабетот) е жолтиот на Калверт Луин за стартот над Фернандињо. Тоа братче до пред 15-10 години е скроз чист старт, сеа му рокнаа жут, па уште и лути овие од Сити демек за црвен било.

Жутоклунецов и против Јунајтед имаше неколку старта на нога, а не знам дали и жут картон доби. И после секој старт им се смееше у фаца на играчите. На вакво копито и некој нога да искрши нема да ми биде жал.
Имаше и Џо Гомез од Ливерпул доста сериозна повреда после негов старт.

Кај ганериве најомразениот Џака распалувал против нас, а кај нас најомразениот Лингард распалувал против нив на Емирати. И двајцата се во катастрофални форми периодов...

Кај ганериве најомразениот Џака распалувал против нас, а кај нас најомразениот Лингард распалувал против нив на Емирати. И двајцата се во катастрофални форми периодов...

Џака им е еден од подобрите последниве 4-5 утакмици. Кај нас, Лингард стандардно права линија. Ми мириса на нерешено, со оглед на тоа дека средина ке ни играат Матиќ и Лингард, креација во минус.

Против кој ако не против Арсенал би си ја поправил ужасната статистика Лингард од 0 голови и 0 асистенции? :D

Ќе бил во аут неколку денови :vrtioci:. Изгледа толку од Погба во Јунајтед, им прекурчил...

Ќе бил во аут неколку денови :vrtioci:. Изгледа толку од Погба во Јунајтед, им прекурчил...
Демек не ви е гајле за Погба ама вртите околу него како кучиња околу месара :icon_lol: :D

Хахаха а ова не е жолт

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Демек не ви е гајле за Погба ама вртите околу него како кучиња околу месара :icon_lol: :D

Нитуеден релевантен новинар не не поврзува со Погба, такада нема кружење како кучиња околу месара ^__^. А и никој не би платил 150 милиони (колкушто бара УТД) за него... освен ете можеби Реал или ПСЖ.

Нејсе, сакав да кажам дека избројани му се деновите во Јунајтед, донекаде и Раиола тоа го потврди со последната изјава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom