- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.829
- Поени од реакции
- 85.920
Кое уље е најбоље да купам да доставам. За Aygo стануе збор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ToyotaКое уље е најбоље да купам да доставам. За Aygo стануе збор.
Ретка кола кај нас, и доста понова...јас возам 147....па ако сакаш слично искуство , можи нешто да помогни околу ДНК генот на алфите. Не верувам дека некој овде има купено половна ЏулиетаПтијатели едно прашање до упатените - некој сооственик или некој да имал искуства со Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtm 170 к.с , да каже нешто повеќе околу колава , предности , недостатоци . маани , на што да се обрне внимаие при купување и слично...
Ако ја гледаш да ја купиш таа на фер ауто другар ја имаше 2013та година колата е фабрика.Има 90к изминато уште првите плочки и акумулатор се на неа.Црна 2.0Птијатели едно прашање до упатените - некој сооственик или некој да имал искуства со Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtm 170 к.с , да каже нешто повеќе околу колава , предности , недостатоци . маани , на што да се обрне внимаие при купување и слично...
Не е битна марката на акумулаторот колку што е битно која година на производство е, обичнно варта се поскапи акумулатори и не се трошат многу па многу е веројатно да му продале некој стар и ете го епилогот. Сепак мислам дека трговецот му продал стар акумулатор со паднат напон.Денес еден пријател рекламираше Варта акумулатор, купен во март 2019. Проба да го полни....но акомулаторот недава знаци на живот
Сигурен си дека амперажата одговараше на твојата кола? Трговците гледаат да увалат што им е на лагер а не што има потребаKBK не земај, лани зедов оти само таков имаше според димензиите, за ништо не го бива, едвај палам наутро.
Од Варта во мкд исто не сум задоволен, 2 години само што поминаа цркна, а демек премиум бренд.
Gledring ...Во зима тешко ми се чистат оргиналните теписонски, па ме интересира кои се подобри, Гледринг или Петекс гумени патосници? Најважно да не ми мирисаат на гума.
Птијатели едно прашање до упатените - некој сооственик или некој да имал искуства со Alfa Romeo Giulietta 2.0 jtm 170 к.с , да каже нешто повеќе околу колава , предности , недостатоци . маани , на што да се обрне внимаие при купување и слично...
Ако ти е само со пластиката што ја стега регистрацијата, треба полека да се извади со прав шрафцигер, не многу голем. Ако е со пластика и шрафови, треба да се извади пластиката и шрафовите кои ја држат регистрацијата. Кај мене е како вториов случај.Може смешно прашање за вас ама сакам да го решам проблемов сама, да не замарам луѓе.
Пластиката од задната регистрација ми попушта, од сонце, мраз, се распукува. Зедов нова и сега како се менува чудово, ми треба нешто посложено освен штрафцигер?![]()