Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понедељак пријепладне , око дванаест сати му доџе ...Abe a koga e zdrpekata?
Mi teknuva negde nakaj 44 minuta so klizaci blokirase od 7-8 metri i spasi cist gol, a vo prodolzenie od akcijata po odbienata topka Rugani ja promasi cela topka sakajki da izbieDemiral made the most of his CL debut, Juve fans have dubbed him 'the new Montero'. He won 100% of tackles, took the lead in 7/8 duels & was the 2nd Juve player In terms of balls recovered. He's valued at €35m with interest from Utd & Arsenal but Juve plan to sell Rugani. [CT] ⚫⚪ #juventus @juvefcdotcom
Оф топик...Гледам филм 6 underground со рајан Рејнолдс за некоја вукојебина ау мау политички пуч и остало и на сред филм во сцените од револуција :
Прегледај го приврзокот 225224
Прегледај го приврзокот 225225
Шо ти прај маркетингот![]()
Оф топик...
Глеј го Gemini Man, и примети која утакмица ја гледа Азиецот во филмот![]()
Кажи бе кај да го најдам? Го отепав барање и последните 2-3 недели кренав раце..Оф топик...
Глеј го Gemini Man, и примети која утакмица ја гледа Азиецот во филмот![]()
Кажи бе кај да го најдам? Го отепав барање и последните 2-3 недели кренав раце..
Холандија - Македонија
Што ти прави македонскиот маркетинг![]()
И тоа од 2006/7... не знам кој ја одбрал утакмицата ама..Холандија - Македонија
Што ти прави македонскиот маркетинг![]()
Za da ne go gleame cel film moze da preciziras koja minuta e sluckava u filmot?![]()
Gemini Man (2019) YIFY - Download Movie TORRENT - YTS
Retiring assassin, Henry Brogan finds himself pursued by a mysterious killer who can predict his every move. When he discovers that he is being huntedyts.lt