Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus finally launch the ultimate trident attack with Paulo Dybala, Gonzalo Higuain and Cristiano Ronaldo against Udinese.
Автоматски споено мислење:

FB_IMG_1576416058111.jpg

Демирал досега ја додава цела цврстина назад која ја изгубивме со повредата на Киелини. Бентанкур со Рабио Одлично се надополнуваат и убо му лежи DLP баш и Алегри велеше дека во иднина таму го гледа.

3ката напред терор прај, овие 15 мин се гледа глад и желба за игра.. Браво

Последно уредено:
Демирал е многу јак!! дури и асистенција направи.

Уште Ремзи место Матуиди и ќе играме уште боље.

Од кога зборам за Демирал, страшен штопер. Млада верзија на Киелини, класа подобар од Де Лигт барем сега за сега. Нека се опаметат и нека го стават детето да е стартер да не го гледам одбојкарот веќе. Добра игра али ипак е Удинезе, не е некое мерило.

Демирал е многу јак!! дури и асистенција направи.

Уште Ремзи место Матуиди и ќе играме уште боље.
Ако го дадат нека го угасат клубот одма, од старт се гледаше дека е јак. Колку го хетјаа демек не играл добро со топка а од ова што го гледаме е супер.

Ремзи место Рабио, Матуиди маста им ја извади на овие. Рабио и Данило ми се така слаба алка денес.

Бентанкур батуле искина

Realno kazano, Demiral dosega e otkrovenie..Kakov glad za igra,bravo..Mora da mu se dava shansa, i mislam deka zaedno so De Ligt ke ima idnina odbranata na Juve...

Drugo, trioto napred e odlicno...Osobeno Higuain i Ronaldo..Dybala malku e kako uplashen natprevarov, no so tek na vreme ke se navikni na novata uloga...

Se na se, odlicno prvo poluvreme...Ako igraat vaka, znaci ovoj Juve nema limit..Ne deka Udinese e kojznae kakov reper, no se gleda vidno podobruvanje vo igrata i kohezijata vo timot...

Ако го дадат нека го угасат клубот одма, од старт се гледаше дека е јак. Колку го хетјаа демек не играл добро со топка а од ова што го гледаме е супер.
Ист стил ко Киелини е до душа, ко да речи Киелини знае со топка :D. У овја 2 партије Демирал напрае мн појќе од Рогнатиот у свр овја год у Јуве а можел да учи од Барѕа, Киелини и Бони у најбољи дани

Демирал ги потепа свите и до Буфон стигна :D :D Nobody is safe these days

Еве го пак!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom