Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не по 1 туку по 3 ќе примаме со ваква формација. Најдобро да си го прибереме назад Погба со време додека и педерот е тука. Колку и да не е во форма сега ќе се осети разликата со него во втор дел од сезона.

Роналдо со оваа форма најмногу би газел на клупа во прв ред...

Лацио во Сериа А дома не нема победено од 2003та год, но денес мислам има шанса да загубиме бидејќи тие се во налет и имаат добри резултати последните мечеви, додека ние се мачиме со мртва игра, и чекаме некој индивидуален потег од Дибала.

A surprise for Aurelie and Alesson, the two children who flew out of the windows of the Truman Palace of Tragedy, who, after leaving the hospital, must resume the path of life we wish them long, health and joy❤❤

Транслејт вака, од друг поубаво :)

Евентуален пораз, според тоа како стојат работиве, иде на душа на Дибала.

Шчезни не може сам, џабе. Уствари, мие не игравмо без еден играч туку без 4. Данило, Матуиди, Пјаниќ, Џан. Криминално лоша партија еј

Евентуален пораз, според тоа како стојат работиве, иде на душа на Дибала.
затоа што не му ја подаде на роналдо или затоа што не даде гол или затоа што де лихт е тешко дрво и ке ја добие наградата златна канта дај не заебавај највеке е крива управата заедно со недвед кој го доведе тимот до геријатрија ова што го играме не личи на ништо освен дибала и чезни другото треба се да се мења

Не знам за шо ми е појќе мака.Дали за поразот, дали за криминалната партија, дали за ќотекот над Квадрадо па можда изреволтиран напрај шо напрај или за изборот на Дибала за шут наместо подавање...најмногу ми е за плачковците шо после долго време ќе се смејат.
Шчезни сам оваа утакмица.

Очекуван пораз. Барем за мене со оглед на тоа дека после победата над Атлетико реков дека првиот пораз сезонава ќе биде против Леверкузен. Не дојде против Леверкузен, дојде 3 дена порано.
Уште од поодамна се чувствува дека тимот има ментална исцрпеност па беше за очекување вакво нешто.

Најбитно сега е како ке реагираат на ова, дали ке потонат во подлабока криза или ќе успеат веднаш да се опорават и да влеземе повторно во серија победи како од почетокот на сезоната.
Брзо ќе дојде Јануари па ќе има можност да се проветри тимот и да се исчистат ѓубрињата.

Факт е дека Сарибол ќе нема оваа сезона, бар додека не се среди средината на теренот, кој ни е најголема болка веќе 2 години. Пјанич е притиснат да наша половина и тимот веднаш се гуши па Роналдо или Дибала доаѓаат на пола терен за да примат топка или да ја изнесат.

Добар отрезнувачки шамар. Најважно сега е каква ќе биде реакцијата.

Edit: И да, Ањели забораил да го исплати судијата пред утакмица:tvg:

Dojde dekemvri, a uste nemame standardna 11. Sekoj mec po 3-4 rotacii, onie sto zasluzuvaat da igraat ne moze da fatat ritam. LS so onakov sreden red, so invalidi kako Matuidi, Kedira i Bernardeski moze samo da sonuvame. Seto ova odi na dusa na Sari. Prvite kola zalicuvavme na ekipa, igravme nesto ama ova sega e o-c-o-b-o-l. Ima vreme, neka sednat i neka se svestat malce sto pravat.

Знаевме дека ова ќе се деси порано или подоцна :)

Јебига, идемо даље...

Очекуван пораз. Барем за мене со оглед на тоа дека после победата над Атлетико реков дека првиот пораз сезонава ќе биде против Леверкузен. Не дојде против Леверкузен, дојде 3 дена порано.
Уште од поодамна се чувствува дека тимот има ментална исцрпеност па беше за очекување вакво нешто.

Најбитно сега е како ке реагираат на ова, дали ке потонат во подлабока криза или ќе успеат веднаш да се опорават и да влеземе повторно во серија победи како од почетокот на сезоната.
Брзо ќе дојде Јануари па ќе има можност да се проветри тимот и да се исчистат ѓубрињата.

Факт е дека Сарибол ќе нема оваа сезона, бар додека не се среди средината на теренот, кој ни е најголема болка веќе 2 години. Пјанич е притиснат да наша половина и тимот веднаш се гуши па Роналдо или Дибала доаѓаат на пола терен за да примат топка или да ја изнесат.

Добар отрезнувачки шамар. Најважно сега е каква ќе биде реакцијата.

Edit: И да, Ањели забораил да го исплати судијата пред утакмица:tvg:

мислам дека реакцијата нема да биде никаква сезоната е отидена у курац за лига шампиони а богами и за серија а треба се од ново пошто
од кога си отиде конте требаше тимот да се надоградува али се донесоа малку креативци и тоа малку што имаше надеш го дадоа пошто зашто тимот пред се нема креативна игра релативно слаб посед во клучно време од утакмицата и затоа се мачиме со аутсајдери ако на крај од серија а имаме помалку од 5-6 порази има надеш дека ке славиме титула а за лига шампиони ке ја сањаме и наредни 10 години како што работи управата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom