Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Де Шиљо видете го денес пу пу машала
Автоматски споено мислење:

А да и Дибала е мини Меси.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Роналдо заслужи хет трик денес... штета за последниве две шанси

NO player has made more tackles on the pitch today than Adrien Rabiot (6).

Cristiano #Ronaldo (now 11 goals) is the only top-5 European player able to score at least 10 goals in all the last 15 campaigns (since 2005/06, all competitions). Incessant.

Ова нешо као гест му беше или...? (Као не заслжува сеуште капитен)

Мене не ми е јасно зошто на Буфон не му ја дадоа капитенската трака.
Ne znam sto mu vese, ama mi izglease u stilot ne sum dostoen seuste da bidam kapiten na ovoj tim.. mozda dogodina, koga ke se penzionira kielini a Boninatorot ke bide rezerva na Demiral..

Ne znam sto mu vese, ama mi izglease u stilot ne sum dostoen seuste da bidam kapiten na ovoj tim.. mozda dogodina, koga ke se penzionira kielini a Boninatorot ke bide rezerva na Demiral..
Ако му е тоа, така треба и да биде. Али ако му беше као одбива поради самиот Јувентус, одма OUT!

Како и да е, дечки сезоната е пак наша... овие шинтер ги пратам 2 меча по ред (Барса и Фиорентина) појма немат -.- Тешко дека ќе издржат до Мај, кога ќе бидат и уште повеќе преморени.

Догодина веќе сериозно ќе мора да се размислува бидејќи секако ќе ни направат повеќе проблеми. Плус овај педерот Марота е таму, заедно со предавникот Конте.

Ако му е тоа, така треба и да биде. Али ако му беше као одбива поради самиот Јувентус, одма OUT!

Како и да е, дечки сезоната е пак наша... овие шинтер ги пратам 2 меча по ред (Барса и Фиорентина) појма немат -.- Тешко дека ќе издржат до Мај, кога ќе бидат и уште повеќе преморени.

Догодина веќе сериозно ќе мора да се размислува бидејќи секако ќе ни направат повеќе проблеми. Плус овај педерот Марота е таму, заедно со предавникот Конте.
Nasa ke bide samo ako prodolzat da igraat kako vcera i kako protiv Baer.. mi se svigjase igrata poslednive 2 tekmi.. zatoa rekov i pogore, fala na lacio sto im vnese akal na nasive deka treba da stisnat gazot

Citav nesto statistika, so francuski timovi posledni 8 tekmi imame 6 pobedi i 2 nereseni, so lyon imame tri pobedi i 1 neresena u zadnji 4 god

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom