UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Дресовите изгор, Пума доста добри дизајни прават. Овај на Дортмунд ептен е јак исто.

Прегледај го приврзокот 224900
IMG-4504fa41bc4fe1bc6ae71b19e87f69f3-V.jpg

тоа е тоа.
убеден бев во пролаз и победа, јака е Валенсија и тоа без К-дог и Гуедес.

какви поклони дадоа денес кладилниците со Барса и Валенсија.

Селадес ја однесе оваа Валенсија на ниво погоре од Марселињо ако не и две. Многу по убава и машка игра иако доби добро склопен тим.
браво момци.
Амунт!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.234
Поени од реакции
19.672
Па нормално дека ќе го отпуштат, победа немаат во првенството 100 кола, со таа веѓата грда :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А стварно ми е криво за Интер, dark horse ми беа за солиден успех годинава.

Вака не знам кој би ми бил втор избор..можда Спарс со Мурињо, ама они лани изненадија..

Ете реков кога ги извлегкоа групите дека очекувам од групата Ф да оди некоја екипа далеку така да... очекувам Лајпциг или Лион да стигнат до 1/4 финале а можда и 1/2 финале, особено Лајпциг, да им легне некоја екипа ко Шахтјор...
Имаат потенцијал, не се рандом екипа пар години се во врвот на Германија.

Ајде, ќе видиме.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Не е битно..можи 1-4 да беше ама ќе ја врзеа играта со Барела и ќе правеа шанси полесно од вообичаено..е сега верувам разбираш што сакам да ти потенцирам бидејќи сметам дека користиш лош сарказам..освен ако си ретард како Стелт па ни цртање да не помага.
Абе Барса со деца играше, СО ДЕЦА. Не си прајте филмови у мозокот со Сенси и Барела.

Убоо е вака малце што ги спуштија интер на земја, за да им стане јасно дека сеуште треба да растат. И уште долго ќе терат вака со Конте ако зимат такви засилувања.

Си имаа они шанси, Лукаку две имаше шо се вели сам пред голот... никој не му е крив што не ги искористи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ќе биде интересно во 1/8 финале, би требало 2-3 дерби мечеви да има сигурно

1576036894080.png

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ајакс бе... :place:

Многу ми е криво за нив. Мада Валенсија со победи во гости и кај Челси и кај Ајакс ептен си заслужи прво место.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.625
Поени од реакции
22.364
Bürki vo god-mode vcera. Slavia odlicno se pokaza vo grupnata faza no kraj ete i malce im fali za pokje. Inter toplo ladno vo grupnata faza. Dortmund na kraj so srekja no pokaza dobri partii so Inter pa i Barsa doma, na gosti standard dupka godinava. Favre spasi glava posle 3:3 so Paderborn i 1:3 so Barsa sega so tri pobedi po red i pominuvanje na grupite pak relativno sigurno ke ostane i po zimava.

Член од
21 април 2017
Мислења
237
Поени од реакции
703
Ќе биде интересно во 1/8 финале, би требало 2-3 дерби мечеви да има сигурно

Прегледај го приврзокот 224917
ОФ ТОПИК малце, ама чисто ради сликава :
Живеам и работам во Лајпциг веќе скоро година дена. Значит уште од прошлото коло (по шо се знаеше дека 80% се први во група),само една работа се слушат : ДАЈТЕ ГО РЕАЛ!

Абе им викам саглам ли сте, сеа ви е шансата да ви се паднит некој послаб па да ојте понатака, а тие "Заслужвит градов еден јак тим да дојдит овде, па макар изгубиле и 7-0". Лајпциг можит да бидит изненадување , од позадина. Игрет многу добар и офанзивен фудбал. Прошлата утакмица со Бенфика бев да ја гледам во живо, лудница беше. Можам да замислам шо ќе се дешават со Реал :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Објективно на Интер ќе му биде многу тешко против Барса, без оглед со каков состав ќе излезе.

Од денешна гледна точка, според мене Дортмунд има поголеми шанси да оди понатаму, освен сами ако не си искомплицираат работата, како што впрочем направи Интер лани.
:kafence: :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom