DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.941
- Поени од реакции
- 5.914
не е свесен гревот шо коментираШто ќе даваат на МТВ? СПал - Бреша за што збори Југо Југовски, или Сасуоло - Каљари?
Гледа што коментира?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не е свесен гревот шо коментираШто ќе даваат на МТВ? СПал - Бреша за што збори Југо Југовски, или Сасуоло - Каљари?
Гледа што коментира?

Каде виде курчење бре, реков Интер не сака да биде зимски шампион, пред се во чест на паднатиот борец, господин @Џонтра Волта кој за жал веќе не ги споделува неговите мудрости за тоа што значи зимски првак и дефинициите за правилно пишување на зборовите во македонскиот јазикСамо да те поздравам Мондо, шо би рекле наши - курч со курч се избива
Аман бе брату, каков е овој муабет, темава не глеаш од кого е отворена? И јас и @Smert и @J.Bourne* сме тука цело време..
И срамота вака да се мрчи, Недвед ви го дадовме![]()

Не беше за црвен, немаше видлива штета.Каде виде курчење бре, реков Интер не сака да биде зимски шампион, пред се во чест на паднатиот борец, господин @Џонтра Волта кој за жал веќе не ги споделува неговите мудрости за тоа што значи зимски првак и дефинициите за правилно пишување на зборовите во македонскиот јазик
@Syn ај сега ти објасни ми зошто не даде црвен за стартот над Матуиди, ако може секако нормален одговор да ми дадеш без раковидните досетки каде што пробуваш неуспешно да го копираш Чекичот.
posle muabetot za nanesuvanje steta si zemal se kurcis za rak? Bolje grbno da plivam i nuklearen reaktor otkolku da procitam uste eden takov post, plod na tvoite izmisluvanja i fantazija. A sto se odnesuva za ova sto me prasa, veke se izjasniv, nemase da. pogresi da sankcionira so crven iako nemase nanesena steta. Mozete da skratite nekoj bod od ukradenite., sramota e vakov juve samo 2 boda negativa da ima.Каде виде курчење бре, реков Интер не сака да биде зимски шампион, пред се во чест на паднатиот борец, господин @Џонтра Волта кој за жал веќе не ги споделува неговите мудрости за тоа што значи зимски првак и дефинициите за правилно пишување на зборовите во македонскиот јазик
@Syn ај сега ти објасни ми зошто не даде црвен за стартот над Матуиди, ако може секако нормален одговор да ми дадеш без раковидните досетки каде што пробуваш неуспешно да го копираш Чекичот.
Da se potsetime, Napoli 30% za titula Inter 10%.Парма![]()
![]()
Него...
Има шанса Наполи за топ 4?
8 поени не е мала негатива..

Наполи имаат некоја ментална блокажа нема тек така да отстапат од 4то место доколку едино играчиве го бојкотираат Лаурентис.. Ништо не се 8 бода доколку сега се разбудат.. А дај боже да не се разбудат..Парма![]()
![]()
Него...
Има шанса Наполи за топ 4?
8 поени не е мала негатива..

Милан нема теорија оваа година да стигнат до ЛШ..триста пати се послаби од Лацио,Рома,Аталанта и Наполи...иако за калчото веројатно најдобро би било тие да одат..Рома се купи-продај до претеризам..не заслужуваат да одат ЛШ бидејќи ионака ќе продадат некој што се покажал најдобро кај нив..Лацио се пофајтерска екипа од Рома кога играат со посилните клубови и подобро би било тие да одат , и плус не ги шиткаат играчите како нивните градски ривали доколку некој се покажи подобар.
Наполи ако запни можи да стигни но работата е колку сакаат и колку се сериозни.