Го чекам другар Амберот за монтажа на 12.12 ваљда ке земат динамит монтажерите за отворотne se resi za klima ti?
ke bide i toa... so soodveten alat ke go sredatГо чекам другар Амберот за монтажа на 12.12 ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот
Гледам на хрватските страни за продажба на клима уреди, во цената ја пишува и димензијата која е вклчена во монтажата 50цм дупење отвор..Ова времето е родено за клима до сега цело време е +5 а јас веќе исгорив 1 кубик дрва, ќе се пофалам нека ја монтраат еднаш Трајчеke bide i toa... so soodveten alat ke go sredat
So zdravje da se sluzite!Вчера е монтирана кај нас FTXF50A, температурата е поставена на 23 на аутофан и кад постигнува толку климата се исклучува.
Монтерот ми препорачаа филтрите да ги мијам со млака вода барем еднаш секој втори месец.
За потрошувачка сеуште немм апарат за мерење. Поздрав
Po zakon ne e dozvoleno da se transportira vo patnicki transport ured koj sodrzi freon pod pritisok ama se progleduva niz prsti ponekogas ako se raspolozeni carinicite na smena i ako klimata e pod 350€ kolku sto ti e limit na roba sto mozes da preneses.Здраво,
Ако може, совет каква е постапката за набавка од Грција, колку би биле давачките за царина, данок....
Pokvalitetni se Energenie vo odnos na tie od Aliex bez razlika sto se vo ista sasija, na eden ruski sajt imase sporedba na dva otvoreni eden do drug. E sea valjda brkaat isto rabota e*em ga.15€ во Анхоч? Јас пред две години го земав од АЛИ. за 500 ден мислам , ако не и помалце. Коа беше актуелно со копачите за криптон валути.
Aj so zdravje da se koristis. Krunata ke ja vikas a ne ju kraun mu kraun. Krunata na Kineskata Kraljica ke kazuvas deka si ja zadenal na zidВака или онака...
Ја монтиравме.
U-CROVN 12-ка..
Eve ti denesni/momentalni rezultati od amberot spakovan vo 40m2Го чекам другар Амберот за монтажа на 12.12 ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот
Зошто толку чекање? Кога ја имаш уплатено?Го чекам другар Амберот за монтажа на 12.12 ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот
pa taka de ke ja montiras koga si ja zemal... prasina li ke fakaЗошто толку чекање? Кога ја имаш уплатено?
Јас во петок (22/11) зедов профактура (Краун), рано во понеделник уплатив, во вторник ја доставиле до брза пошта, тие немале доволно луѓе, па ми ја доставија во среда, во четврток се јавив да договориме монтажа (мислев да ја монтирам напролет, ама ми зафаќа многу простор), во петок околу 15 часот ја пуштивме во функција.
Во Анхоч (мислам дека) нема двотарифни.Pokvalitetni se Energenie vo odnos na tie od Aliex bez razlika sto se vo ista sasija, na eden ruski sajt imase sporedba na dva otvoreni eden do drug. E sea valjda brkaat isto rabota e*em ga.
Не играм шах па со кинески кралици да се расправам...Aj so zdravje da se koristis. Krunata ke ja vikas a ne ju kraun mu kraun. Krunata na Kineskata Kraljica ke kazuvas deka si ja zadenal na zid
А дрвата, што да правам со нив? Сега тие прашина ќе фаќаат.pa taka de ke ja montiras koga si ja zemal... prasina li ke faka
ti pisav... ke soberes sliva i rakija ke pecesА дрвата, што да правам со нив? Сега тие прашина ќе фаќаат.
Незнам зошто.. јас сум од Битола ме информираа дека дури на тој датум имаат слободни термини за монтажа, ги добив сите информации договорени на телефон исто така и на е-маил, Амберот не ми е платен сеуште, договорен е на датумот "12.12" да го платам на лице место и да се монтира кључ на ракаЗошто толку чекање? Кога ја имаш уплатено?
Јас во петок (22/11) зедов профактура (Краун), рано во понеделник уплатив, во вторник ја доставиле до брза пошта, тие немале доволно луѓе, па ми ја доставија во среда, во четврток се јавив да договориме монтажа (мислев да ја монтирам напролет, ама ми зафаќа многу простор), во петок околу 15 часот ја пуштивме во функција.
Многу ми значат овие информации фала многу, тука сме за понатаму!Eve ti denesni/momentalni rezultati od amberot spakovan vo 40m2
Inaku iako pisuva temp.nadvor deka e 4/5/6° pisuva feel like 1°
posto nikoj ne vi odgovori ke vi pisam moe mislenje.. na sleep mode ke vi opaga temperaturata vo sobata...drzete ja na auto fan i testirajte... klimite razlicno se ponasaat vo razlicni kuki i razlicni sobi...А за навечер дали има смисла да ја местам на слееп моде?
pa eve kaj ste bitolcani i prilepcani... ce si sednite na pivce ili rakija i ke si razmenite iskustva...Незнам зошто.. јас сум од Битола ме информираа дека дури на тој датум имаат слободни термини за монтажа, ги добив сите информации договорени на телефон исто така и на е-маил, Амберот не ми е платен сеуште, договорен е на датумот "12.12" да го платам на лице место и да се монтира кључ на рака
Имам уше 2 метра Бука и 2 Даб (не ги продавам ) зато не ми се брза.. иначе со здравје да си ја работите климата само убајни...
Автоматски споено мислење:
Многу ми значат овие информации фала многу, тука сме за понатаму!
Ако се договориме така ќе треба палење шпорето за топла препечена.. има COP 3.5 да извади!!pa eve kaj ste bitolcani i prilepcani... ce si sednite na pivce ili rakija i ke si razmenite iskustva...
drvata za kolede i vasilica cuvajgiНезнам зошто.. јас сум од Битола ме информираа дека дури на тој датум имаат слободни термини за монтажа, ги добив сите информации договорени на телефон исто така и на е-маил, Амберот не ми е платен сеуште, договорен е на датумот "12.12" да го платам на лице место и да се монтира кључ на рака
Имам уше 2 метра Бука и 2 Даб (не ги продавам ) зато не ми се брза.. иначе со здравје да си ја работите климата само убајни...
Автоматски споено мислење:
Многу ми значат овие информации фала многу, тука сме за понатаму!
ако не ги користиш, продај ги. Ама чувај си ги дел за секој случај, струја во некои реони често снемува.А дрвата, што да правам со нив? Сега тие прашина ќе фаќаат.