- Член од
- 17 јуни 2019
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 18
Dali chudava merat momentalno ili zacuvuvaat podatoci za nekoj period?
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baraj ovoj podobar eDali chudava merat momentalno ili zacuvuvaat podatoci za nekoj period?
![]()
vo icsgroup ima nekoi popusti... vredi da pogledne koj go interesira
odlicno... za montaza sto ti rekoa...ima odprilika za kolku vreme ke ti jamontiraat ili?Само што уплатив 68.000 за Daikin FTXF50A со вклучена монтажа и модул од Паксон, со 10% попуст. Тука некаде им се цените.
Само што уплатив 68.000 за Daikin FTXF50A со вклучена монтажа и модул од Паксон, со 10% попуст. Тука некаде им се цените.
Cestito. Da ve sluzat klimite so godini. Ubav popust, go vidov na web stranata od ICS.Od ICS samo sto plativ online komplet so montaza i wifi modul 67k montaza nadvor od Skopje 3-5 rabotni dena
odlicno... za montaza sto ti rekoa...ima odprilika za kolku vreme ke ti jamontiraat ili?
Eve ja novata Haier Tundra vo setec na popust
Istata tundra istiot model vo Klimi mk za 3.000 poskapa zosto vo Klimi mk e poskapa neznam najverojatno odat so pogolema ( marza ) zarabotuvacka![]()
Klimi mk
Iskreno tundrava e odlicna za taa cena sto se nudi vo Setec.![]()
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA по супер цена од 27.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
Od Energija imas 3 godini bezuslovna garancija i za Haier i za Toshiba na celata klimaСетек е само 1000 денари поефтин. Моментално имаат попуст.
Гаранција дава 2 години (клими дава 3 години) + дополнителни 3 за компресор.
За 25 карти не е лоша ни 12ката...Кај тундрата битна е 18ката.

Site imaat popusti periodov....samo za Toshiba modelite od Energija cenite im stojat od preklani a najslabi se na greenjeto pa mavtaat so popust na Hajerot, nekoja babicka ako najdat da i prodadat i toa im e.ah... ke baram i jas od icsgroup nekoja marza![]()