- Член од
- 10 декември 2018
- Мислења
- 390
- Поени од реакции
- 664
Стручен или не, Mitsubishi не мирисаат на Кинеска продавница.Kakov strucen komentar od "strucnjakov"....hahaah.
Ista kako vo Mitsu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стручен или не, Mitsubishi не мирисаат на Кинеска продавница.Kakov strucen komentar od "strucnjakov"....hahaah.
Ista kako vo Mitsu.
јас уште пред да ја купиме климава читав многу коментари од луѓе што имат клима gree и се презадоволни...ќе одиме и во продавницата од кај што ја купивме да му кажиме за ова па ако треба нека пуштат некој да ја проверат да не не е нешто во редJas imam amber 12ka, 6/7 meseci nema.nikakov miris ni problem....
Ne znam dali da probas ima cistaci za klimi ...neka ti prenesi nekoj poiskusen...
iscistete gi filterite prvin pa probajte kako sto veli najubav i ako ne se smeni situacijata potoa reagirajte... a ako se pusi cigari vnatre obavezno nekoj osvezuvac da prska na sekoi 55 minutiјас уште пред да ја купиме климава читав многу коментари од луѓе што имат клима gree и се презадоволни...ќе одиме и во продавницата од кај што ја купивме да му кажиме за ова па ако треба нека пуштат некој да ја проверат да не не е нешто во ред

Климата е нова пред 3 дена ја наместивме и е се чисто плус то првиот ден беше пуштена на 30 степени така ни рече сервисерот а инаку никој не пуши дома затоа незнајме што може да е проблемотiscistete gi filterite prvin pa probajte kako sto veli najubav i ako ne se smeni situacijata potoa reagirajte... a ako se pusi cigari vnatre obavezno nekoj osvezuvac da prska na sekoi 55 minuti![]()
Jas koa ja staviv od 3 do 4 dena mirisashe kako na elektronika... Poslem toa vekje se izgubi mirisot. Taka da ne se zamaraj... Ostavi ja neka raboti kje se izgubi mirisot.Климата е нова пред 3 дена ја наместивме и е се чисто плус то првиот ден беше пуштена на 30 степени така ни рече сервисерот а инаку никој не пуши дома затоа незнајме што може да е проблемот
Неможам појќе хахаха!!! ПАМПУРДа
Ќумбе е ова и ќе изгори бојата па нема да мириса.

ne se resi za klima ti?Неможам појќе хахаха!!! ПАМПУР![]()
Топ избор. Стави ја на 23ц и на аутоматски вентилатор, и да дува надолу.Здраво, пред некој ден монтиравме дома Gree U-Crown 5.5. Пошто сум неупатен во клими дали може некој да ми даде некој совет за како најпаметно да се користи? Просторот е 45-6 м2.
ne se resi za klima ti?
ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот 
ke bide i toa... so soodveten alat ke go sredatГо чекам другар Амберот за монтажа на 12.12ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот
![]()

Гледам на хрватските страни за продажба на клима уреди, во цената ја пишува и димензијата која е вклчена во монтажата 50цм дупење отвор..Ова времето е родено за клима до сега цело време е +5 а јас веќе исгорив 1 кубик дрва, ќе се пофалам нека ја монтраат еднаш Трајчеke bide i toa... so soodveten alat ke go sredat![]()

So zdravje da se sluzite!Вчера е монтирана кај нас FTXF50A, температурата е поставена на 23 на аутофан и кад постигнува толку климата се исклучува.
Монтерот ми препорачаа филтрите да ги мијам со млака вода барем еднаш секој втори месец.
За потрошувачка сеуште немм апарат за мерење. Поздрав

Здраво,
Ако може, совет каква е постапката за набавка од Грција, колку би биле давачките за царина, данок....
i ako klimata e pod 350€ kolku sto ti e limit na roba sto mozes da preneses. 15€ во Анхоч? Јас пред две години го земав од АЛИ. за 500 ден мислам , ако не и помалце. Коа беше актуелно со копачите за криптон валути.
Вака или онака...
Ја монтиравме.
U-CROVN 12-ка..

Eve ti denesni/momentalni rezultati od amberot spakovan vo 40m2Го чекам другар Амберот за монтажа на 12.12ваљда ке земат динамит монтажерите за отворот
![]()