Најекономично греење и ладење

Член од
29 август 2008
Мислења
5.733
Поени од реакции
4.130
Здраво имам едно прашање дали некој од вас има клима GREE односно GREE AMBER и дали сте задоволни? Ние ја купивме пред 3 дена 5ка gree amber ама имаме еден проблем кога дува климата има лоша миризба исто како што викаме кога ке влезиме во кинеска продавница...
Jas imam amber 12ka, 6/7 meseci nema.nikakov miris ni problem....
Ne znam dali da probas ima cistaci za klimi ...neka ti prenesi nekoj poiskusen...

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Здраво имам едно прашање дали некој од вас има клима GREE односно GREE AMBER и дали сте задоволни? Ние ја купивме пред 3 дена 5ка gree amber ама имаме еден проблем кога дува климата има лоша миризба исто како што викаме кога ке влезиме во кинеска продавница...
Pustija klimata na 30°C i na fan 3 brzina ako ima mirizba otvori vrati prozori neka se izluvtira prostorijata ako povtorno go imas toj miris pobaraj od ovie mirisi za klima ( se stavaat kaj filtrite na klimata ) bi trebalo da gi ima po benziskive ili prodavnici za avto kozmetika

Член од
10 декември 2018
Мислења
390
Поени од реакции
664
Pustija klimata na 30°C i na fan 3 brzina ako ima mirizba otvori vrati prozori
Да
Ќумбе е ова и ќе изгори бојата па нема да мириса.

Кој знае каква пластика имаат ставено во најубавата клима на светот.

D

Deleted member 12196

Гостин
Cestito klima dolgo da te sluzi a za ekonimicno da gree isklucigi greacite na kompresor i kondez :D
Drvata cuvaj si gi za zimnica ajvarce.
Кога ја купував знаев дека има греачи. Затоа нема да ги исклучувам. Ако не сакав греачи, ќе барав некоја таква.
drvata za rakija, ako ja pece, :D
Скаран сум (со ракијата, не со тебе. :) ). Инаку кај нас казаните се во планина, а таму дрвата скапуваат...
@Паланчански bidejki displey-ot na vnatresnata edinica na u-crown e so 3 cifri odnosno primer 22,5c koga ke bide temperaturata pod 0 stepeni vidi dali na vnatresnata edinica ke kazuva nadvoresna temperatura vo minus so pritiskanje na dugmeto temp vakvo li ti e dalecinskoto na u-crown ?

OVA E DISPLEY-OT NA VNATRESNATA SO 3 CIFRI
Прегледај го приврзокот 223721
Извадено од англиското упатство. Сега сум на терен, ама баш ова е.
Далечински 2.png
Еве Стрелец ми пуштил на хрватски. И тука е истото.
Како ќе покажува негативна температура ќе видам кога ќе падне. Вчера беше далеку над нулата (стартувавме на 13-14°Ц).
Благодарам и за првото и за второто.

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Да

Zatoa mu predloziv miris za klima ako i posle luvtiranje mu mirisa neka stavi od tie mirisi kaj filtrite na klimata.

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.828
Да

Kakov strucen komentar od "strucnjakov"....hahaah.
Ista kako vo Mitsu.

Член од
7 февруари 2018
Мислења
20
Поени од реакции
5
Jas imam amber 12ka, 6/7 meseci nema.nikakov miris ni problem....
Ne znam dali da probas ima cistaci za klimi ...neka ti prenesi nekoj poiskusen...
јас уште пред да ја купиме климава читав многу коментари од луѓе што имат клима gree и се презадоволни...ќе одиме и во продавницата од кај што ја купивме да му кажиме за ова па ако треба нека пуштат некој да ја проверат да не не е нешто во ред

Член од
2 јануари 2012
Мислења
234
Поени од реакции
281
јас уште пред да ја купиме климава читав многу коментари од луѓе што имат клима gree и се презадоволни...ќе одиме и во продавницата од кај што ја купивме да му кажиме за ова па ако треба нека пуштат некој да ја проверат да не не е нешто во ред
iscistete gi filterite prvin pa probajte kako sto veli najubav i ako ne se smeni situacijata potoa reagirajte... a ako se pusi cigari vnatre obavezno nekoj osvezuvac da prska na sekoi 55 minuti :)

Член од
7 февруари 2018
Мислења
20
Поени од реакции
5
iscistete gi filterite prvin pa probajte kako sto veli najubav i ako ne se smeni situacijata potoa reagirajte... a ako se pusi cigari vnatre obavezno nekoj osvezuvac da prska na sekoi 55 minuti :)
Климата е нова пред 3 дена ја наместивме и е се чисто плус то првиот ден беше пуштена на 30 степени така ни рече сервисерот а инаку никој не пуши дома затоа незнајме што може да е проблемот

Член од
1 ноември 2019
Мислења
20
Поени од реакции
14
Климата е нова пред 3 дена ја наместивме и е се чисто плус то првиот ден беше пуштена на 30 степени така ни рече сервисерот а инаку никој не пуши дома затоа незнајме што може да е проблемот
Jas koa ja staviv od 3 do 4 dena mirisashe kako na elektronika... Poslem toa vekje se izgubi mirisot. Taka da ne se zamaraj... Ostavi ja neka raboti kje se izgubi mirisot.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Член од
30 ноември 2019
Мислења
2
Поени од реакции
1
Здраво, пред некој ден монтиравме дома Gree U-Crown 5.5. Пошто сум неупатен во клими дали може некој да ми даде некој совет за како најпаметно да се користи? Просторот е 45-6 м2.

Член од
13 јули 2008
Мислења
1.397
Поени од реакции
1.886
Здраво, пред некој ден монтиравме дома Gree U-Crown 5.5. Пошто сум неупатен во клими дали може некој да ми даде некој совет за како најпаметно да се користи? Просторот е 45-6 м2.
Топ избор. Стави ја на 23ц и на аутоматски вентилатор, и да дува надолу.

И заборави ја до Март.

Kajgana Shop

На врв Bottom