- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
over i toj i toj.Harden vecer over? Bogdanovic protiv Utah isto go gledam za +
over i toj i toj.Harden vecer over? Bogdanovic protiv Utah isto go gledam za +
Hehe sor4yКАко го гледаш кога игра за Јута? хе хе хе хе хе смејем се грокчем ојдумрем
Ti si gi zategnal cim gi potenciras, ja sum ubeden za harden, a ovaj bogd nne sum go gledal niednas ovaa sezona, so srekjaover i toj i toj.
Apsolutno. Harden 50 ke mu stavi na ovie vecerva.Ti si gi zategnal cim gi potenciras, ja sum ubeden za harden, a ovaj bogd nne sum go gledal niednas ovaa sezona, so srekja
Bogdanovic e vo dobra forma a igra i protiv ex ekipata, obicno se motivirani vo NBA protiv poranesnite ekipi..Ti si gi zategnal cim gi potenciras, ja sum ubeden za harden, a ovaj bogd nne sum go gledal niednas ovaa sezona, so srekja
Харден минус (на 9 од последни 11 против Мајами имат под 30 поена)
Џексон (МЕМ) +,Ламб (ИНД)+,Бил(ВАШ)+
Ne mu odi na Harden protiv Majami, uvek idel na striptiz pred mecevite so niv. do dusa ova poise vazi za koga igraat na gosti.
CccJbg ne mozi Harden sekoja utakmica da odi over, mora i toj da padni ponekogas.
CccJbg ne mozi Harden sekoja utakmica da odi over, mora i toj da padni ponekogas.
Заборајв да напишам дека тоа важи кога играт дома Го имав во народњак него чисто ради инфо го дадов битно другите тројца влегоа мање битан е тој.Ne mu odi na Harden protiv Majami, uvek idel na striptiz pred mecevite so niv. do dusa ova poise vazi za koga igraat na gosti.
Inace da mu go ebam rodot na Oubre Junior jas, 12 u prvo i tolku ostana, hk pu.
Pisiva deka Sved nema da igra ?Shved samo ne go igrajte denes, cel fener ke go brani.
Fener 1 cim neigra Shved.Pisiva deka Sved nema da igra ?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Fenerbahce Beko Istanbul: Nikola Kalinic, Leo Westermann and Jan Vesely are out due to injuries. Nando De Colo was also erased from the game by club doctors on Thursday morningFener 1 cim neigra Shved.
Od start na sezona Izgubija premnogu utakmici, sigurno imaat smisleno nesto mora da pobedat denes. Khimki bez Shved ke si imaat problemi so odbranata na Fener, De Colo ako igra toa ke bide uste pojak 1 ama i da neigra pak 1.