Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
а зошто мора џокерите да ги фрлиш под автобус??
иначе да, топ филмче Once Upon a Тime in Hollywood, по трејлериве, The Irishman би требало да биде уште подобар..

а зошто мора џокерите да ги фрлиш под автобус??
иначе да, топ филмче Once Upon a Тime in Hollywood, по трејлериве, The Irishman би требало да биде уште подобар..

Зошто филмот е копија од King of Comedy и Taxi Driver. Не викам дека е лош и тој, но нема ништо вредно околу него освен хајпот, приказната, дијалозите па и глумата просек. Седмица е филмот реално.

Последно уредено:
Tinker Tailor Soldier Spy

Не знам како порано не сум го гледал филмов, ми ги надмина очекувањата. Маестрално изведено дело, откако заврши одма премотував назад да прегледувам одредени сцени. :cuc:

По PGA номинацијата за најдобра продукција на документарен филм, Honeyland синоќа номиниран и за Independent Spirit Award за најдобар документарец. Обично ISA наградите значат многу за Оскарите, секогаш се copy-paste со номинираните за Оскар. Мислам дека лека полека е се поизвесно дека ќе земе номинација за најдобар документарец за Оскар. Јас сум скептичен за најдобар интернационален филм, зашто последниот документарец кој имал шанси да биде номиниран во таа категорија беше италијанскиот Fire at Sea пред некоја година, кој имаше и Златна Мечка земено, ако не се лажам, па сепак извиси за Оскар за странски. Ама што знам, ќе видиме.

Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. :D

Дечки да дадете некој добар торент за Џокерот? Симнав неколку од кои 2 со добра снимка но на пола филм почнува да доцни сликата, другите што ги имам симнато не беа гледливи. :D
Под „да доцни сликата“ подразбираш да не е синхронизирано аудиото со видеото?
Тоа лесно се место во секој плеер ако е константно...
Joker 2019 HC 1080p HDRip X264 AC3-EVO
Ова е океј верзија и уше една има од 10 гига, едино имале проблеми ако гледаш преку некој home media streaming сервис ко Plex и сличните.
Иначе ако ти сецка а глеш на компјутер а не користиш медиа стриминг ондак нешо до тебе, смени плеер, стај најнова верзија од плеер и слично...

Последно уредено:
Klaus ми е најдобар анимиран за годинава, ме изненади позитивно. Влегува во категорија на Zootopia и Coco кои први на памет ми идат од понови анимирани што ептен ми се допаднале.
Супер е, го глеавме попладнево.
Со Coco да, со Zootopia не може :D

eve go videoto za Haier FLEXIS ima greaci na kondez
I sega ...??? Izgleda videle od Gree pa si vikaat daj i nie da stavime ...:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
The Warriors!!! Ete tuka se edni od najkreativnite likovi pretstaveni na film, definitivno film za site comic fans i site ostanati buљaши. Mnogu akcija- malku romantika (bejzbol palki, rouшuli, devojчiњa so piшtolчinja i razni drugi gangoj)

warriors come out to play!

Што е со Honeyland?!?!?! [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk
Не знам, ама пред 55 минути го имаат спомнато на Deadline на некои си ASC Awards номиниран за најјачи документарец, а на истиве награди во друга категорија влагаат серијата Legion, Viking, The Handmaid's Tale, Gotham...
богами и јас се прашувам сега,
ШТО Е СО HONEYLAND?!?!?!?
GO OSCAR!!!

Ау, каков канцер од филм, подосадно нешто немам гледано.

Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom