Пошто Арсенал не е отепана екипа нели... xDИнаку Јунајтед и Вулверхемптон ги сметавме за екипи со отепан старт и ги отпишавме од сезоната унапред.... и се само бод зад Арсенал...
Нема гајле може и со еднанешто ногата го болеше
Па тоа ми беше муабетот, ова докажува дека и Арсенал е утепана екипа...Пошто Арсенал не е отепана екипа нели... xD
Не е Јунајтед вратен во форма, далеку се уште од било каква форма.Па тоа ми беше муабетот, ова докажува дека и Арсенал е утепана екипа...
Ама види ги муабетите пред последната интернационална пауза на пример..
Па само пред 3-4 недели имаше муабетот "Оле ваљда ќе лета" и "Вулфс ќе се борат за опстанок ко Барнли" а Арсенал тогаш беше сигурно во првите 4-5 позиции со Челзи и Лестер.
Значи, ако требало Оле да лета, и Вулфс се сметале за отпишани.... што ќе прави Арсенал што се само бод повеќе?
Не ми беше постот со поента некоја, онака интересно ми беше само, како Арсенал од 7-8 бода предност од Јунајтед стигнаа до тука...
Така да....дали ако Јунајтед се вратија во форма...дали то значи и Арсенал дека ќе се врати? Или треба да го отпуштат Емери?
На гол повеќе?Одбраната на Сити. Не гледам како Сити би го добил мечов.
На табела е вратен барем, тоа е битнотоНе е Јунајтед вратен во форма, далеку се уште од било каква форма.![]()