- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Во моментот има реприза на МТВ.Не бев во можност да ја гледам, ќе се отрујам. Дајте негде ако има некое видео да се глеа утакмицава? Нешо типа ЕХФ ТВ, да ја има цела.
Во моментот има реприза на МТВ.Не бев во можност да ја гледам, ќе се отрујам. Дајте негде ако има некое видео да се глеа утакмицава? Нешо типа ЕХФ ТВ, да ја има цела.
Како и да победи Турција ние одиме даљеСо Турциве на крајот ќе има две варијатни,првата(ако победат со 3 сета) е браќа сме со Турците,тоо Турци а втората(ако победат со 2 сета) турска серија уште еднаш ако видам кршам телевизорот,5 века турско маме им ебам.
Некој кажа дека треба да победат со 3 сета.Паѓаат квотиве за Финска
Знаат кладилнициве дека Турција нема за што да игра... (освен ако Русија не победи 3-0 утре)
Прегледај го приврзокот 217530
Како и да победи Турција ние одиме даље
По темиве имав сретнато дека дечкото бил член на форумот пред некоја година, ме мрзи сеа да барам кој имаше пишано.Факт кој гледам никој не го споменува е дека дел од одбојкарите ова го играт од љубов/хоби како сакате, а работат други работи за да се издржуват финансиски.
Еден од најклучните играчи се врати после 4 години не играње на одбојка, а до пред месец дена што се вика се среќававме секое сабајле кога одевме на работа.
Успехот е преголем со оглед со какви услови располагаат одбојкарите и во каква е позицијата одбојката како спорт во Македонија воопшто.
Овакви размислување мислам дека има само кај балканците, да размислуваа така летонците и швеѓаните сега немаше воопшто да бидеме на ЕП.Лошо е што последен натпревар е Турција-Финска. Можно е да немаат мотив за ништо повеќе од 2 сета.![]()