Не можат уште од сега да се уплатат?Какви коеф во ЛШ мажи ракомет уште од сеа бројам само д аостанет до петок вакви
МОјт ако имаш на бет365 акаунт ја можам и поунаку али неќам така неморат ни да чекам до утре ке сум ќарНе можат уште од сега да се уплатат?
Пушти нешто и тука за нас што не разбираме, не се срамиМОјт ако имаш на бет365 акаунт ја можам и поунаку али неќам така неморат ни да чекам до утре ке сум ќар
Кристијано педерче не му даде на детево да се покажит
Одличен тип од моја страна, се надевам апсолутно никој не го виде постотЛоренци-Табернер 1 2.50 квота или 1 и 21.5 плус 4.5 квота. Незнам зошто е ставен таков фаворит Табернер, во најмала рака е изедначен дуел. Ми вреди некако за квотава.
Za pola gem go utnaОдличен тип од моја страна, се надевам апсолутно никој не го виде постот
Lester 0.25 e 2.07 na bet365.Za utre ima i te kako bogata ponuda.Na eden tiket ke idat Dortmund Juve i Barsa.Na drug Inter,napoli,ajaks,benfika,siti .Kako potencijalni utakmici za singal gi gledam Vardar i Lester 2ki
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Каде ја виде 7 квота?Kjelce 2ka mnogu potceneti 7 kvota lapaj, ke im ja dupne glavata Karacic
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk