Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.539
- Поени од реакции
- 17.958
NigdeКаде ја виде 7 квота?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
NigdeКаде ја виде 7 квота?
Spored mene poklon ne ha vidov ti da ne kazese, vaka ke ja singaliramЕурофарм треба доста лесно да изгуби од Спортинг за 1,65, така?
Ke vidime taa rabota, jasno mi e deka se pojacani ali zaboravas eden vazen fakt.A toa e trenerot ima uste muvi da brka Jiha dur stigne na ramniste na stariotNikad nema da tepa Kielce u gosti so Kil.
Ако имаш куќа на 2 спрата ја ставаш на утакмицава, после земаш куќа со 2 спрата + поткровје.Валенсија е во слободен пад, буквално немаат ставено катанец на клубот оти и чуварите се раскарани и незнаат кај се го ставиле. Поголем зицер од Челзи 1 вечер не памтам јас, го уплатив на 1.80 сега сигурно е паднат.
Стај куќа земи викендица во Дојран.
Каде на 1.8 кога во Евротип си можел поголем е моментално е 1.95. Инаку иако сум фан на Челзи не би ставил повеќе од 1-2 к на кец бидејки одбраната вечер ке ни е со Зума и Кристенсен а за Валенсија незнам ги немам гледано. Колку е точно ова за Валенсија дека се раскарани играјачите меѓусебе да знам дали да тркнам и јас до ЕвротипВаленсија е во слободен пад, буквално немаат ставено катанец на клубот оти и чуварите се раскарани и незнаат кај се го ставиле. Поголем зицер од Челзи 1 вечер не памтам јас, го уплатив на 1.80 сега сигурно е паднат.
Стај куќа земи викендица во Дојран.
Плус ќе покријаш и трошоци за барање за одобрение за градба, нема на диво да се креваш.Ако имаш куќа на 2 спрата ја ставаш на утакмицава, после земаш куќа со 2 спрата + поткровје.![]()
![]()
![]()