Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Алмирон и Џоелинтон како и да се изговара, ќе имаат шоу против Арсенал на така ми мириса :)

Што е со составот на Арсенал?

Како бе не даваат Лестер-Волвс ццц

Ни во Англија не е Лестер Волвс избор.
Има некои измени у преносиве? Предходнинсезони нели ги пренесуваа и двете утакмицимод 3 саат у недела. Гледам и вчера од 4 саат само 2 пренесуваа.

Жозе во студио на Јунјатед-Челзи утакмица, мислам дека ќе им биде забавно на тие што гледаат на Скај денеска.

Очебол утакмица Њукасл - Арсенал.
Ај Њукасл, очекувам да отпаднат но Арсенал изгледаат како аматери неможат да ја извадат топката, секој втор напад ја губат пред да стигнат до половината.

Имате проверен линк што работи на телефон за натпреварот после? за Мобдро знам :)
Од истите што го држеа soccerstreams на reddit

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Каде Њукасл со оваа политика и играчи и менаџер.. Види го овој Алмирон, па поситен и од мене е, во ПЛ ќе играл, дајва онаму пенал да извади. Ништо не направија за саат време.

Каде Њукасл со оваа политика и играчи и менаџер.. Види го овој Алмирон, па поситен и од мене е, во ПЛ ќе играл, дајва онаму пенал да извади. Ништо не направија за саат време.

Имаа две шанси во прво многу подобри од оние полушанси на Арсенал. Стативата на Шелви и соло обидот на Жоелинтон.
А и стандард дефанзивна екипа е Њукасл.

Имаа две шанси во прво многу подобри од оние полушанси на Арсенал. Стативата на Шелви и соло обидот на Жоелинтон.
А и стандард дефанзивна екипа е Њукасл.
Обидот на Жоелинтон ми е типичен доказ зошто по грешка дадоа толку пари за некој со 7 лигашки гола лани :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom