Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Од денес OnePlus 7 Pro...совршенство

thumb_207563_default_big.jpeg

huawei p20 pro , huawei едн од најдобри телефони , од кд користу телефон све Хуавеј и никад не сам имаја проблеми сс ништо , а камоли на сервис да га носу

S8 веќе година дена... сеуште работи како првиот ден, и сеуште наоѓам нови опци заебанции и финтички.. се токмам да го пробам под вода како слика... ако имам муда.

Xiaomi Redmi Note 4 Mediatek, одамна го користам, можда има 2.5 години, екстра е, планирам бар уште толку да тера ако не ми цркне батеријата до тогаш.

За сега Samsung Galaxy Note 9, а за понатаму ќе видиме. Може и бренд да сменам, како што тргнале Самсунг, по стапките на Епл.

iPhone X , повеќе од година дена ... И мислам дека нема да се вратам на Android OS во догледна иднина ...

После долг период како SAMSUNG фанатик (имам користено Galaxy S2, Note 4 & Galaxy S8+), иако тогаш бев ПРОТИВ Apple, сега се префрлив на iPhone X S Max и барем во наредните две-три години немам планови да се враќам на Android. Според мене, оптимизацијата е неспоредлива.

Sent from my iPhone using Tapatalk

После долг период како SAMSUNG фанатик (имам користено Galaxy S2, Note 4 & Galaxy S8+), иако тогаш бев ПРОТИВ Apple, сега се префрлив на iPhone X S Max и барем во наредните две-три години немам планови да се враќам на Android. Според мене, оптимизацијата е неспоредлива.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сега најде да кажуваш ?! [emoji23][emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk

Oneplus 6T, презадоволен, го чувам и стариот модел oneplus 3t61Ayh-0gRVL._SL1000_.jpgT

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom