Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
дечки ајде помош малце... иам буџет од телеком 20 000 да искористам плус 3 000ки од поени што сум собирал и упте 1 000ка да додадам кеш а треба да зимам телефон.... моментално користам P9 и сум генерално задоволен и сеуште гледам дека е јак во споредба со некои нови модели кои ги вадат... нешто има појако нешто послабо од новиве модели ама сепак не се дава.... е сега морам да бирам од телеком телефон и вкупниот буџет ми 24 000

се мислам помеѓу Huawei mate 20 lite и и помеѓу Samsung A7 2018
huawei-mate-20-lite-2018.png

1127207

ајде помогнете што од овие два е подобро и ако ги имате користено какви ви се искуствата....
Пред месец дена иста дилема имав, го одбрав хуавеито и ни еднаш не се покајав.Одличен тел. досега немам ни една замерка

Од двата кои си ги избрал, јас би го одбрал Хуавеито.
Само, има еден проблем, и двата ги нема во Телеком. Денес бев да продолжувам договор, и ми рекоа дека ги немаат и двата телефони и дека ќе ги добиеле некаде во јануари [emoji19]

Sent from my Huawei P20 using Tapatalk

дечки ајде помош малце... иам буџет од телеком 20 000 да искористам плус 3 000ки од поени што сум собирал и упте 1 000ка да додадам кеш а треба да зимам телефон.... моментално користам P9 и сум генерално задоволен и сеуште гледам дека е јак во споредба со некои нови модели кои ги вадат... нешто има појако нешто послабо од новиве модели ама сепак не се дава.... е сега морам да бирам од телеком телефон и вкупниот буџет ми 24 000

се мислам помеѓу Huawei mate 20 lite и и помеѓу Samsung A7 2018
huawei-mate-20-lite-2018.png

1127207

ајде помогнете што од овие два е подобро и ако ги имате користено какви ви се искуствата....
Од двата кои си ги избрал, јас би го одбрал Хуавеито.
Само, има еден проблем, и двата ги нема во Телеком. Денес бев да продолжувам договор, и ми рекоа дека ги немаат и двата телефони и дека ќе ги добиеле некаде во јануари [emoji19]

Sent from my Huawei P20 using Tapatalk

Ако нема на лагери тогаш Xiaomi одлично ќе ви тера

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Зошто? :D

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Има проблем со GPS-от (Use GPS only), фабрички дефеци со матичната. Слободно изгуглај и се ќе ти стане јасно.

Тестирано и как другар, истиот телефон - истиот дефек.

Iphone SE и сум презадоволен, се надевам дека и во иднина ќе можам да купам мал мобилен со екстра перформанси и добра камера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom