Тууууууууууууу јас формула чекам да почне...
Дај стрим, нема пак на тв жити сфеее
Па освен ако ти не ни ја плаќаш претплатата, тогаш не е без пари.За без пари добро е што и воопшто гледате нешто на СК.
Се наплаќаат каналите како дополнителен пакет. Ајде за од сабота од 4 кога навистина ги кочат од ПЛ за правата ајде де ама за недела нема оправдување.За без пари добро е што и воопшто гледате нешто на СК.
Знаеш што мислам. Не измислувај вицови тука.Па освен ако ти не ни ја плаќаш претплатата, тогаш не е без пари.
Не сум знаел.Се наплаќаат каналите како дополнителен пакет. Ајде за од сабота од 4 кога навистина ги кочат од ПЛ за правата ајде де ама за недела нема оправдување.
Не секој има опција да глеа на Телекабел.Знам дека пред 3-4 години добиваш СК 1, СК 2, и СК 3 (за 4 не сум сигурен) со основната претплата на Телекабел која мислам дека беше 350 МКД.
Не ни знајш овде шо и како е, ама битно ни пиша за Малта како било.Знаеш што мислам. Не измислувај вицови тука.
Тука во Малта двете телекомуникациски компании основаа свои pay per view спортски канали, претплатата е 5 ЕУР месечно и прикажуваат Серија А, Ла Лига, Премиер Лига, ЛШ и ЛЕ плус Малтешко првенство.
Но и покрај тоа што имаат 8 канали, англиско во сабота во 4 само еден натпревар се пренесува.
Мислам дека новите цени за Премиер Лига се прескапи и затоа ретко кој ги пренесува сите натпревари.
Не сум знаел.
Знам дека пред 3-4 години добиваш СК 1, СК 2, и СК 3 (за 4 не сум сигурен) со основната претплата на Телекабел која мислам дека беше 350 МКД.
Знам како било.Не ни знајш овде шо и како е, ама битно ни пиша за Малта како било.
Не сум знаел.
mmmkayЗнам како било.