bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
в'рнах се... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir:
лепо фино ке одаш у клад и ке го уплаташ
в'рнах се... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir:
Јок.в'рнах се... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir:
Малко ли ќе ти доот 10.000 евра?лошо е ако има повеќе добитни талони дељат добивката
пример ак има 5 добитни ќе си делат по 10 иљади евра
они шо ќе доот уво ќе доот ама ак има ного добитни ливчина ? поарно уплати си го oбично ни ти се меша некој у добивката ни нишо
АС-СПОРТАхх тај викенд ќе пробам да видам шо ќе се десе. А у коо кладилница го има тва чудо?
Ретко да се погоде да има исти добитни талони. Веќе 7-8 коло е тава а оште никој не е земал, а нема ни да зема во следните 40-50.лошо е ако има повеќе добитни талони дељат добивката
пример ак има 5 добитни ќе си делат по 10 иљади евра
еми повеке одат на тама поладничко е плус тава ак им треба салата там им е блискошо бее бе тии на центаро од т-хоме?Јас се кладам оти ти пак ке јадаш бан од темата.
1.45 коефициенто,ке почне да паге за 10-15 минути а до после и ке га блокират
иначе гледам тии кафичето баја се пунат низ глобал..
а екстрим после 1 мај ке го отвориле как шо ми кажаа. Селект ке работе и тај викенд
И јас ги видех ама незнам шо промоција имаа. Изгледа за тава шо е т-хоме да гледаш тв канале преку них. Истите се како на К.нет мош 3-4 има други.еми повеке одат на тама поладничко е плус тава ак им треба салата там им е блискошо бее бе тии на центаро од т-хоме?