V
Viktoranius
Гостин
Хаха кој тва, де расправи ако имаш повеќе информации.Абе на спорт лајф ги закољаље чера бе...немаље пари за исплата !!
Само така на них мамето.
Хаха кој тва, де расправи ако имаш повеќе информации.Абе на спорт лајф ги закољаље чера бе...немаље пари за исплата !!
Зашо бе да завршаш у болница а?Затава се плашам јас да не им земам 50.000 евра од играта Тотализатор, оти знам оти на крајо ем ке останам без пари ем ќе завршам у некоо болница. А така сигурно 1000 по 1000 никој ништо нема да ти каже
Ќе завршам у болницата заради возбуда, а како второ оти не верувам оти ке ми ги исплатат тии пари.Зашо бе да завршаш у болница а?
И дај објасни за таа играта Тотализатор ако знаеш подетално шо как.. и до кога трае сакам да си пробам среќата .
Как шо разберах у АС-Спорт била таа игра и требало да го погодаш цело италијанско коло и ти давале 50.000 евра??
Зашо бе шо им фале на Лаки и на Бушавио ?и јас ги мразам оти им се спонзоре на `Да се разбереме`... хехехе Лаки га урочи таа кладилница...
Абе и да сакаш нема шанси сите можни комбинации да ги уплаташОд 12 утакмици колко комбинации може да излезат?
Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.
:pos2::pos2::pos2:
- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.
Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.
Да знааш оти сигурно ќе те исплатат, може да се проба на сите комбинации А така да ги пробаш сите комбинации а да не знааш дали ке те исплатат е тугааај ојдее 10.000 евра у загуба. Не кажах оти секој уплатен талон го има и на интернет така да сите у македонија шо се играјале на таа игра сите талоне ги има на нивната веб страна, и можаш да видаш дали некој ги погодил сите 12 или погодил 11 или 10...Од 12 утакмици колко комбинации може да излезат?
Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.
:pos2::pos2::pos2:
- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.
Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.
Welcome back...:helou:в'рнах се... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir: