Струмица

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Кажувајте как беше вчера на излеване низ 19ка/платинум. Бтв, кој га утепал кладилницата, колко и лапнал? :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Незнам баш се детално ама викат околу 250,000 и земаље ...

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Е шо ги закољаље... они кољат народо секоо коло и еднч у двајсе кола ќе се погоде да се исплакнат... така здраво, и толко.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Затава се плашам јас да не им земам 50.000 евра од играта Тотализатор, оти знам оти на крајо ем ке останам без пари ем ќе завршам у некоо болница. А така сигурно 1000 по 1000 никој ништо нема да ти каже :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Затава се плашам јас да не им земам 50.000 евра од играта Тотализатор, оти знам оти на крајо ем ке останам без пари ем ќе завршам у некоо болница. А така сигурно 1000 по 1000 никој ништо нема да ти каже :)
Зашо бе да завршаш у болница а?

И дај објасни за таа играта Тотализатор ако знаеш подетално шо как.. и до кога трае сакам да си пробам среќата :).
Как шо разберах у АС-Спорт била таа игра и требало да го погодаш цело италијанско коло и ти давале 50.000 евра??:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Зашо бе да завршаш у болница а?

И дај објасни за таа играта Тотализатор ако знаеш подетално шо как.. и до кога трае сакам да си пробам среќата :).
Как шо разберах у АС-Спорт била таа игра и требало да го погодаш цело италијанско коло и ти давале 50.000 евра??:)
Ќе завршам у болницата заради возбуда, а како второ оти не верувам оти ке ми ги исплатат тии пари.
Од 12 шо треба да ги погодаш сите јас некни 6 погодих само :)

Ја ти слика.
Прегледај го приврзокот 10846

V

Viktoranius

Гостин
Од 12 утакмици колко комбинации може да излезат?:)

Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.

:pos2::pos2::pos2:

- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.

Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.:)

Член од
14 јануари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
2
Јас ко ќе чуум нешто лошо за Струмица ного се нервирам :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414

Ај некој нека пресмете па да му га седнаме некој ден да ги уплатаме сите можни комбинации, па ако не ме исплатат да ги запаљам живи.

- Не играејте на тва бе, жално ќе е некојпат на среќа ќе погодате а нема да ве исплатат. Имаше пред година дена една таква мучка у Гевгелија, човеко фана околу 15 иљади евра на една таква слична игра, ни денар не му дадеа.

Играејте си нормално как шо кажа Алиен. Секоо недела по 1-2 иљадарки им влечам боле ме куро.:)
Абе и да сакаш нема шанси сите можни комбинации да ги уплаташ :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143

Да знааш оти сигурно ќе те исплатат, може да се проба на сите комбинации :) А така да ги пробаш сите комбинации а да не знааш дали ке те исплатат е тугааај ојдее 10.000 евра у загуба. Не кажах оти секој уплатен талон го има и на интернет така да сите у македонија шо се играјале на таа игра сите талоне ги има на нивната веб страна, и можаш да видаш дали некој ги погодил сите 12 или погодил 11 или 10...
Тии се паровите за недела. Правејте математики как да земаме 50.000 е. :)

Прегледај го приврзокот 10847

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
в'рнах се:vozbud:... Е абе тај прчварнико Миднајт работе ли?:pipi:Е тава тотализатор как се уплаке и колко е добивката?:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom