Струмица

Тии на центаро од Тхоум нешто промоција имат..... мале таа повисоката :vozbud::vozbud:
да те еем се спрема тебе гледаш:pos2:(нем да се налуташ ти па):smir:

И јас ги видех ама незнам шо промоција имаа. Изгледа за тава шо е т-хоме да гледаш тв канале преку них. Истите се како на К.нет мош 3-4 има други.
Мајни ги бе само интернето им вреде шо е брз канаалто как шо можех да видам тука од страанта се сите фрее со ги гледам на саталитската така да 2000 на месец се ного:nesvest::smir:

е ај спрема тебе ке гледам.... шо ке се лутам... за мене си гледам:salut:

Се убаво тии на центаро, ама некој ако слушнал од звучниците шо музика пуштат цц :) :pos::pos::pos:

еми повеке одат на тама поладничко е плус тава ак им треба салата там им е блиско:vozbud:шо бее бе тии на центаро од т-хоме?

дека бе по ладно у глобал нормален ли си шо говораш ?

Абе мислам оти имаше за тва IpTv как беше тама..имаше и у глобало некни да седнаш да гледаш

е ај спрема тебе ке гледам.... шо ке се лутам... за мене си гледам:salut:
:pos2:..Така сеее:)

дека бе по ладно у глобал нормален ли си шо говораш ?
е не ај пожешко е :kesa:

Абе мислам оти имаше за тва IpTv как беше тама..имаше и у глобало некни да седнаш да гледаш
и как ареса ли те?:smir:

Extreme dodeka ne go otvorat ke ima narod niz global, posle pak ke ima ama ne tolko. Extreme ke bide carstvo.

денеска од 20.00 часот се одржа се драма у домо на култуурта!учесниците беа ученици од гимназијата!ого беше смех драмата :pos2: :vozbud:

PS:зашо е затворен екстрим?

денеска од 20.00 часот се одржа се драма у домо на култуурта!учесниците беа ученици од гимназијата!ого беше смех драмата :pos2: :vozbud:

Затва шо го реновират :helou:

Edit: Ај ако мо се игра на некој кантер нека ми пише ПП или на профило да мо оставам мсн и да се договораме игра ми се нешто... одамна не сам играл :):)

Metono1[mkd];2465609 напиша:
Extreme dodeka ne go otvorat ke ima narod niz global, posle pak ke ima ama ne tolko. Extreme ke bide carstvo.
Така е Мето, цел народ на кафе е у Екстрим. Стварно е закон тама.

Как бе оде ли некој насабаале накај св.илија има ли народче ?
Посебно недела е пуно, ного и момички има, ајде на баиро у Недела. :vozbud:

Бех со тато и со мама :kesa:

Посебно недела е пуно, ного и момички има, ајде на баиро у Недела. :vozbud:

Еми ај ак сакате ке одаме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom