- Член од
- 14 мај 2019
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- -759
Vo golema forma e, toa i sam go izjavi deka super se custvuval i jas kje igram na Kirgios, vredi i kvotata.Kolku ste sigurni za budalava deka ke tepa?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Vo golema forma e, toa i sam go izjavi deka super se custvuval i jas kje igram na Kirgios, vredi i kvotata.Kolku ste sigurni za budalava deka ke tepa?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ke ve poslusam ke mu stavam edno 2000ki pa sto budeVo golema forma e, toa i sam go izjavi deka super se custvuval i jas kje igram na Kirgios, vredi i kvotata.
Киргиос да тепа (2.03 во Евротип)
Ajaks 1.85 e lokum. Drugo nisto ne pipam od denesnive natprevari. Nekako samo Ajax mi e najsigurna ama kako so mi e trgnalo na pocetokov na sezonava moze i tie da mi ebat majkata.Што мислите за Звезда - Копенхаген 2? Мислам дека ги прецениле на Звезда. Исто и Ајакс 2 може да се проба
Во кладилницаKaj moze da se uplati koj ke osvoi laliga?
E zatoa nemas.LOL 2.75 Real a Atletiko 17 ahahahha Da imam odvisok pari bi stavil deka ke zavrsat pred Real.
Pa vredi be idiot, Real ne znaat kaj teraat zemale 50000 kvota na Atletiko im dale, bozem Valladolid se.E zatoa nemas.
Ok e Carragher smiri se, malo rakovidno trolanje. Jak kur na prijatelski sto pravat, ja bi gi stail saNpioni so pobratimot Azar aka Ronaldo debeliot.Pa vredi be idiot, Real ne znaat kaj teraat zemale 50000 kvota na Atletiko im dale, bozem Valladolid se.
Чим ти побараја, треба да си дајшПочнаа и број на лична карта да бараат за исплата![]()
![]()