Одамна ме нема разочарано филм како Affliction (1997). Само тоа ќе пишам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Себастијан дали ќе биде геј-миџет-евреј или биготи станале Дизни?[DOUBLEPOST=1562319590][/DOUBLEPOST]После Скарсгард како Тарзан, Лили Џејмс како Пепелашка, Ема Вотсон како Бела и одличниот voice cast за Lion King, Дизни продолжува со уште еден spot on cast
Прегледај го приврзокот 212006
Ептен има некои очигледни casting choices во Холивуд, и ме радува секогаш кога ќе се отсварат. Пример, Кавил во Man from UNCLE, Анџелина Џоли како Малефисент или дури и надвор од филмот - Адел за насловна нумера на Бонд и слично....као..некои луѓе се родени за одредени улоги барем од визуелен (или во случајот на Адел од аудио) аспект.
Се надевам ќе продолжат добрите и очигледни кастинг улоги во Холивуд и наскоро ќе го видиме Нил Патрик Харис како The Riddler, Бил Хејдер како Стивен Кинг во биопик, Клајв Овен како постар Џејмс Бонд, Лана Дел Реј да пее песна во 007 филм и секако се надевам кога ќе дојде време за live action верзијата на Frozen за 20 години дека ќе може да уживаме во перформансот на Quvenzhane Wallis како Елса.
![]()
![]()
Чудно, изглеа го неам глеано.Одамна ме нема разочарано филм како Affliction (1997). Само тоа ќе пишам.
Маестрален во за него животната улога како Арти, продуцент на Шоуто на Лери Сендерс, една од најдобрите хумористични серии и инспирација за милион други.R.I.P Rip Torn (1931-2019)
да, името му е Рип...
![]()
Dobro be kolku meseci niso dobro ne iskoiclo... Film ne mozam da najdam da simnam vreden. Ebate sushata.
Dobro be kolku meseci niso dobro ne iskoiclo... Film ne mozam da najdam da simnam vreden. Ebate sushata.
Mirage уште не ти е гледан, не знам како не ти е незгодно со ваков муабет да ми упаднешDobro be kolku meseci niso dobro ne iskoiclo... Film ne mozam da najdam da simnam vreden. Ebate sushata.
Што знам, тие некои впечатоци што ги имав памтам ги дискутирав ирл со некои членови тука, ама further than that, немаше ептен што да срочам во пост за филмот. Забавен беше, на крај се хајпнав кога видов кој е негативецот, некои работи ми беа избрзани и вишок (romance plotline-от), ко да не им беше таму местото, aside from that, добар.Vcera bas iskluciv netflix pisle cela godina
Thanks i hate it
Ali ke go gledam
Denes go gledav alita, oti ne go zboravte? Ima potencijal
Целиот филм е вишокШто знам, тие некои впечатоци што ги имав памтам ги дискутирав ирл со некои членови тука, ама further than that, немаше ептен што да срочам во пост за филмот. Забавен беше, на крај се хајпнав кога видов кој е негативецот, некои работи ми беа избрзани и вишок (romance plotline-от), ко да не им беше таму местото, aside from that, добар.
Дизни се фабрика за пари правење, Лион кинг 530 милки за 3 дена.
Значи гледан ни е.Читав дека скоро 90% е ист со оргиналниот филм, нормално само новиов што е правен со CGI. Значи истите сцени и скоро истиот дијалог од 1994 го има и во новиов.
Thanks, but i'll pass...